Ο ψύχραιμος και ο φλύαρος

Βασίλης Ταλαμάγκας και Σεραφείμ Κοτρώτσος με ορμή από το ACTION24

«Το έχει μονοπωλήσει ο Σεραφείμ» είπε κάποια στιγμή απηυδισμένος ο Βασίλης Ταλαμάγκας, προσπαθώντας να βάλει φρένο στον φλύαρο μονόλογο του συμπαρουσιαστή του, Σεραφείμ Κοτρώτσου στην αποψινή «Η Επόμενη Ημέρα» του ACTION24. Η ειδησεογραφική εκπομπή που έκανε πρεμιέρα εχθές το βράδυ στις 23:00 ξεκίνησε με ορμή και φαίνεται ότι κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά και τους τηλεθεατές. Ωστόσο, έχει δρόμο να διανύσει ακόμη για να βρει τον ρυθμό της και σίγουρα θα τα καταφέρει αν ο Σεραφείμ Κοτρώτσος βάλει φρένο στους ατέρμονους

μονολόγους του, δεδομένου ότι οι τηλεθεατές θέλουν να ακούν ειδήσεις και όχι τα σχόλια των συντελεστών της εκπομπής. Αντίθετα από την θέση τους, οφείλουν να δίνουν χώρο στις απόψεις των καλεσμένων τους και φυσικά να σέβονται τις «αντιτηλεοπτικές» τηλεφωνικές παρεμβάσεις προς χάριν των τηλεθεατών που δεν μπορούν να βλέπουν και να ακούνε την βουή και τον θόρυβο από τα «καπελώματα» των δημοσιογράφων.

Με άλλα λόγια ο Βασίλης Ταλαμάγκας με σαφώς μικρότερη τηλεοπτική εμπειρία από τον συμπαρουσιαστή του Σεραφείμ Κοτρώτσο, είναι εξαιρετικά «τηλεοπτικός», μετριοπαθής, φιλικός προς τους τηλεθεατές και με πολύ καλά ελληνικά. Από την πλευρά του ο Σεραφείμ Κοτρώτσος θα πρέπει να μαζέψει την ορμή που προφανώς κουβαλάει ερχόμενος από την ραδιοφωνική του εκπομπή, να μην «καπελώνει» τους καλεσμένους, είτε είναι στο στούντιο είτε στο τηλέφωνο, να επιδείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία για να γίνει προσιτός στους τηλεθεατές και να μην βιάζεται να εκφράσει γνώμη και άποψη λες και θα χάσει τα πρωτεία!

Keywords
Τυχαία Θέματα