Ο μουτζούρης στους εργαζομένους του ΔΟΛ. Δεν κάνει καμία κίνηση ο Ψυχάρης

Η γενική συνέλευση τη Δευτέρα το μεσημέρι θα αποφασίσει αν θα γίνει αναστολή λειτουργίας

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία φήμες ότι ο Σταύρος Ψυχάρης αποφάσισε να βάλει λουκέτο στον ΔΟΛ από τη Δευτέρα το πρωί ως αντίδραση ή μέσο πίεσης στην άρνηση των τραπεζών να αποδεχτούν την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ζητά κούρεμα

των δανείων σε ποσοστό 80%. Από το ρεπορτάζ μας δεν προκύπτει κάτι τέτοιο από την πλευρά Ψυχάρη τουλάχιστον. Το μπαλάκι πέφτει έτσι στην πλευρά των εργαζομένων που είχαν θέσει deadline τη σημερινή μέρα για να υπάρξουν οι όποιες εξελίξεις και να δουν το χρώμα του χρήματος και ότι στη γενική συνέλευση που θα γίνει τη Δευτέρα θα ληφθούν αποφάσεις για το αν θα συνεχίσουν να εργάζονται σε αυτό το καθεστώς ομηρίας που βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό. Είναι επίσης σαφές από όσα γίνονται όλο αυτό το διάστημα ότι άπαντες ήθελαν ακριβώς αυτή την εξέλιξη. Ολοι (Ψυχάρης, τράπεζες, κυβέρνηση, κόμματα κλπ) άφηναν την κατάσταση να σαπίζει και ο ένας κατηγορούσε τον άλλο χωρίς να παίρνει πρωτοβουλίες, ώστε να υποχρεωθούν τελικά οι εργαζόμενοι να πάρουν την τελική απόφαση για το λουκέτο. Ολα δείχνουν ότι αν δεν γίνει κάτι θεαματικό μέχρι τη συνέλευση τη Δευτέρα, δηλαδή κάποια επίσημη ανακοίνωση με χειροπιαστά δεδομένα για τους εργαζομένους, η άμεση αναστολή λειτουργίας των εφημερίδων είναι πλέον ορατή, αφού το κλίμα είναι πλέον εντελώς αρνητικό σε οποιαδήποτε συνέχιση αυτής της κατάστασης από πλευράς του προσωπικού.

ΥΓ: Εννοείται επίσης ότι πλέον όλα έχουν γίνει κομμάτια στο εσωτερικό του ΔΟΛ με τα περισσότερα στελέχη να έχουν δημιουργήσει ομάδες και ομαδίτσες ακολουθώντας προσωπικές στρατηγικές (οι οποίες μεταξύ μας εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα κανένα όφελος δεν θα έχουν για κανένα τους) δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη αναταραχή στο προσωπικό.

The post Ο μουτζούρης στους εργαζομένους του ΔΟΛ. Δεν κάνει καμία κίνηση ο Ψυχάρης appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα