Ο λογογράφος Ψυχάρης και η δωρεάν συνδρομή στο ΒΗΜΑ

Οι ατάκες Τσίπρα και Μητσοτάκη για τον εκδότη του ΔΟΛ

Τελικά ο Σταύρος Ψυχάρης και ο ΔΟΛ είχαν την τιμητική τους στη χθεσινοβραδινή συζήτηση για τη Δικαιοσύνη και τη διαφθορά στη Βουλή… Με τη διαφορά όμως ότι άλλος περίμεναν να τους «τιμήσει» και άλλος το έκανε! Αυτός λοιπόν που το τερμάτισε με τις αναφορές στον εκδότη και στο ιστορικό συγκρότημα, δεν ήταν ο Αλέξης Τσίπρας,

αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Ο αρχηγός της ΝΔ – αθροιστικά, κατέγραψε τις περισσότερες αναφορές στο όνομα του Σταύρου Ψυχάρη, ενώ παράλληλα όπως τον κατήγγειλε ο πρωθυπουργός, σε πολλά σημεία της ομιλίας του είχε κοπιάρει τίτλους και ρεπορτάζ των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ»!

Ωστόσο οι δυο κορυφαίες ατάκες για τον εκδότη και το συγκρότημα, ανήκουν η μια στον Αλέξη Τσίπρα όταν είπε απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Κύριε Μητσοτάκη αν έχετε προσλάβει για λογογράφο τον κ. Ψυχάρη, καλύτερα να αλλάξετε λογογράφο, γιατί είναι προβλέψιμος»! Και η άλλη στον Κυριάκο Μητσοτάκη απαντώντας για το ίδιο θέμα στον πρωθυπουργό, «Κύριε Τσίπρα να υποθέσω ότι έχετε αποκτήσει δωρεάν συνδρομή στο ΒΗΜΑ»!

The post Ο λογογράφος Ψυχάρης και η δωρεάν συνδρομή στο ΒΗΜΑ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα