Ο Λάμπης, η νονά Βίκυ και το ξέσπασμα γέλιου για τη Μπήλιω

 «Διέκρινε προοπτική και με πίστεψε» λέει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Σημείο Art» Λιλιάνα Αβρούσιν για τον Λάμπη Ταγματάρχη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΘΕΜΑ. «Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε στη ζωή μας όσες ευκαιρίες επιζητάμε. Αυτό συχνά είναι κάτι ανέφικτο. Γι αυτή την ευκαιρία που μου έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, χωρίς να με γνωρίζει και για το ρίσκο που πήρε με αυτή την κίνηση του, μπορώ να νιώσω μόνο απεριόριστη ευγνωμοσύνη» συμπληρώνει

η δημοσιογράφος.

 Τι απαντά για το παράξενο επώνυμο; «Η Λιλιάνα Αβρούσιν γεννήθηκε στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, το Βίλνιους, από μητέρα γιατρό και πατέρα ζωγράφο. Μωρό ακόμη ήρθε στην Ελλάδα και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο και δημοσιογραφία»

 Τι σχέση έχει η Βίκυ Φλέσσα με το «Σημείο Art», «Τη Βίκυ τη θεωρώ κάτι σαν νονά, διότι έμπαινε στο στούντιο που κάναμε τα δοκιμαστικά, σε ρόλο γοητευτικού ανακριτή και σε αιφνιδίαζε». Και συμπληρώνει για το πώς μπήκε στη ζωή της η εκπομπή, «Στο κάστινγκ επικρατούσε γενικά μια διάθεση λυκειακή προ Πανελλαδικών. Όταν μπήκα μέσα, ξέχασα ότι υπήρχαν κάμερες ή ότι θα έπρεπε λογικά να νιώσω κάποια δυσφορία»

 Στην ερώτηση αν υπάρχει ανταγωνισμός με την Μπήλιω Τσουκαλά, ξεσπάει σε γέλια και απαντά, «Μισό λεπτό, γιατί πόνεσε η σπλήνα μου από τα γέλια. Η απάντηση εννοείται πως είναι όχι, γιατί ως εκπομπές είμαστε διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος. Μιας και ερωτώμαι, να προσθέσω ότι η κυρία  Μπήλιω Τσουκαλά απ΄ όσο γνωρίζω, δεν εξέφρασε ποτέ κανενός είδους απειλή ή ενόχληση από την εμφάνιση μιας νέας εκπομπής με πολιτιστικό περιεχόμενο ή ενός νέου προσώπου».

 Το χιούμορ όμως δεν την εγκαταλείπει ούτε όταν ερωτάται, για το αν οι πόρτες πια ανοίγουν πιο εύκολα: «Ναι, οι πόρτες στα μεγάλα εμπορικά ανοίγουν αυτόματα, αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτό συνέβαινε και πριν. Μια συνάδελφος μου είχε πει ότι το γυαλί μπορεί να σε τυλίξει με έναν μύθο που ξυπνάει διαφορετικά αντανακλαστικά στις γυναίκες και διαφορετικά στους άντρες, επιθετικά στην πρώτη περίπτωση και αφροδισιακά στη δεύτερη. Πιθανόν αυτό να ισχύει σε κάποιο βαθμό,  εγώ μέχρι στιγμής συλλέγω αντιδράσεις, είναι σαν αλλόκοτο κοινωνικό πείραμα το οποίο αφουγκράζομαι με μεγάλη περιέργεια και ας πρωταγωνιστώ σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα