Ο κυνηγημένος από την καγκελαρία Τράγκας άφησε τον ΣΚΑΙ γιατί είχε συμφωνήσει με το Ε! (πρώην 902)

Τελικά επιβεβαιώθηκε η φήμη που σέρνεται από τον Αύγουστο ότι αιτία της αποχώρησης του Γιώργου Τράγκα από τον ΣΚΑΙ δεν ήταν η Καγκελαρία και η Γερμανική Πρεσβεία, αλλά η συμφωνία του με τους νέους ιδιοκτήτες του 902! Έστω και εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι ο δημοσιογράφος ήθελε να δημιουργήσει θόρυβο γύρω από το όνομά του, όπως και το έκανε τελικά, μοιράζοντας συνεντεύξεις στα Κυριακάτικα φύλλα, καλλιεργώντας την θεωρία ότι διώκεται

από την τρόικα και τους γερμανούς δανειστές, για τις αντι-μνημονιακές απόψεις του… Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο κόσμος δεν πιστεύει τους δημοσιογράφους!

Διαβάστε στη συνέχεια το δελτίο Τύπου που καλωσορίζει τον Γιώργο Τράγκα στο νέο κανάλι Ε!: «Από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2013, καθημερινά στις 7:00 το απόγευμα, ο μαχητικός δημοσιογράφος σε «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ», φέρνει στο προσκήνιο την επικαιρότητα στην πραγματική της διάσταση.

Ενημέρωση, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αποκαλύψεις, παρασκήνιο, σχολιασμός και αναλύσεις με το μοναδικό ύφος και την υπογραφή του Γιώργου Τράγκα.

«ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ»

από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 19:00

με τον Γιώργο Τράγκα στο E, την τηλεόραση της νέας εποχής!».

Keywords
Τυχαία Θέματα