Ο φόβος του ΑΝΤ1 να χωρίσει το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά

Παραδοσιακά κάθε τέλος της σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας δηλώνει από την εκπομπή του ότι θα είναι η τελευταία χρονιά στο πρωινό.

Έτσι και φέτος τίμησε το έθιμο… Μόνο που αυτή τη φορά – μαθαίνουμε ότι το κανάλι εξετάζει το ενδεχόμενο να αναλάβει από του χρόνου η σύζυγος, Φαίη Σκορδά μόνη της το πρωινό, μαζί με κάποιους συντελεστές φυσικά, αλλά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα.

Για τον παρουσιαστή – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εξετάζεται το σενάριο να αναλάβει κάποιο τηλεπαιχνίδι όπως άλλωστε

είναι και ο διακαής του πόθος και επιπλέον κάποιο μουσικό talent show, ίσως το «Voice» εάν επιστρέψει ή κάποιο άλλο αναλόγου κύρους και μεγέθους.

Το ενδεχόμενο όμως να χωρίσει το ζευγάρι και να μην παρουσιάζει μαζί το επιτυχημένο πρωινό του καναλιού, προσκρούει στο φόβο ορισμένων στελεχών του ΑΝΤ1 που έχει να κάνει με το αν η Φαίη Σκορδά μπορεί να κρατήσει μόνη την εκπομπή, διατηρώντας την πρωτιά και την επιτυχία που έχει γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Με άλλα λόγια τα συγκεκριμένα στελέχη πιστεύουν ότι η πρωτιά οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά στις ικανότητες του Γιώργου Λιάγκα… Για αυτό και στις μεταξύ τους συζητήσεις υποστηρίζουν ότι αν ο ανταγωνισμός του χρόνου καταφέρει και βρει ένα καλό μείγμα παρουσιαστών «απέναντι» τους, η Φαίη Σκορδά ενδεχομένως αποδειχτεί εξαιρετικά αναλώσιμη!

The post Ο φόβος του ΑΝΤ1 να χωρίσει το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα