Ο Χατζηνικολάου βρήκε τρόπο να ανεβάσει τις κυκλοφορίες των εφημερίδων του

Δεν πάει το μυαλό σας!

Opinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου

Δεν υπάρχει! Κοπήκαμε στα γέλια! Πέσαμε από τον καναπέ! Αλλά ας τα πάρουμε τα things με τη σειρά τους… Guys; Ο Χατζηνικολάου ανακάλυψε τρόπο να αυξήσει τις κυκλοφορίες των εφημερίδων του! Όχι με τον πατροπαράδοτο τρόπο, τύπου βρίσκω την τέλεια προσφορά, το perfect κουπόνι, ή το αποκλειστικό ρεπορτάζ… No, no. Αυτά είναι ξεπερασμένα!

Μετωπική
Έβγαλε

ο άνθρωπος και καινούργια newspaper την προηγούμενη εβδομάδα, έπρεπε σου λέει να σκαρφιστεί μια ρηξικέλευθη ιδέα. Και του ήρθε! Η ιδέα! Κατακούτελα τον βάρεσε!

Γκντουπ
Και ανέβασε στο σάιτ του στο enikos ανάρτηση με τίτλο, άκουσον άκουσον! «8 λόγοι για να μην πετάτε τις παλιές εφημερίδες»! Ντόιν! Γκντουπ! Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της νέας του newspaper κοίτα τι μπουμπούνισε ο άνθρωπος! Κορυφαίος manager! Πάει να πιάσει όλα τα κοινά! Τη νοικοκυρά κυρίως! Τι να κάνει ο εκδότης, κρίση guys μου!

Το να καθαρίζετε την τσιπούρα ξέχασε
Το δε κείμενο είναι κορυφαίο! Ιδού τι μπορείτε να κάνετε με τις παλιές σας εφημερίδες και να αγοράζετε βεβαίως και καινούργιες, για να μην ξεμείνετε! «Να φρεσκάρετε τα αντικείμενα που μυρίζουν μούχλα», «να τυλίγετε τα λαχανικά σας μέσα στο ψυγείο για να μη χαλάνε», «να στεγνώνετε τα βρεγμένα σας παπούτσια»! Καλά εννοείται «να καθαρίζετε τζάμια» (all time classic), «να σκοτώνετε τα ζιζάνια στην αυλή»… Μιλάμε τα everything μπορείτε να πράξετε!

Attention!
Αλλά προσοχή! Το άρθρο σάς προειδοποιεί! Μη χρησιμοποιείτε τις ίδιες και τις ίδιες newspapers, γιατί μπορεί λέει να ξεβάψουν από την πολύ τη χρήση πάνω στα τζάμια σας. So, αγοράζετε άλλες! Παιδιά, τούτος με αυτά και με αυτά θα τη χτυπήσει κάτω την κρίση στα μίντια! Θα την τσακίσει λέμε! Δεν θα προλαβαίνουν να φορτώνουν εφημερίδες οι περιπτεράδες!

Το τερμάτισε
Το κλείσιμο του κειμένου, είναι εξίσου σαρωτικό! Ακούστε για να μαθαίνετε: Το χαρτί της εφημερίδας, λέει, είναι απορροφητικό όπως και οι χαρτοπετσέτες ή το χαρτί κουζίνας… Οπότε, καταλήγει το κείμενο, βάλτε λέει μερικά φύλλα στην κουζίνα για τις μέρες εκείνες που σας έχει τελειώσει οποιοδηποτε άλλο είδος χαρτιού! Δηλαδή!

Δηλαδή guys μου! Τρως τη μακαρονάδα και έχεις γίνει κ@λος, δεν λες πιάσε μου μία χαρτοπετσέτα… αλλά τσάκω μία Real news! Και άστραψες!

Τι γράφουν Jesus Christ μου! Το μόνο που δεν μας ανέφερε είναι τι κάνουμε στην περίπτωση που ξεμείνουμε από χαρτί υγείας!

Αμπάχα μπούχα άντε γεια και wind στα πανιά γιατί σαλέψαμε!
(και το volume!)

The post Ο Χατζηνικολάου βρήκε τρόπο να ανεβάσει τις κυκλοφορίες των εφημερίδων του appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χατζηνικολάου,chatzinikolaou