Νέα πολιτική αντιπαράθεσης

Του Γιάννη Παπαγιάννη

Να επιβάλει την τάξη στο μπάχαλο που επικρατεί στο Μέγαρο Μαξίμου είναι αποφασισμένη η Σοφία Βούλτεψη. Η μάχιμη δημοσιογράφος ξέρει καλά τα κόλπα της ενημέρωσης – δεν είναι ίδια περίπτωση με τον Σίμο Κεδίκογλου, που του έγραφαν τις ανακοινώσεις και τον ανάγκαζαν να τις μοιράζει στα ΜΜΕ . Εχει άποψη για όλα και, το κυριότερο, θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον Σαμαρά από τις γκάφες των συνεργατών του στο Μαξίμου.

Η Βουλτεψη

από την πρώτη στιγμή που αντιπαρατέθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ έδειξε πως θα προσπαθήσει να επιβάλει ενα άλλο ήθος, μια άλλη λογική, μια άλλη φρασεολογία, που δεν θα παραπέμπει στο παρελθόν, αλλά στο μέλλον.

Από αυτή την αλλαγή κερδισμένος θα βγει ο ίδιος ο Σαμαράς. Αλλο η πολιτική αντιπαράθεση και άλλο οι ύβρεις . Και αυτό το γνωρίζει ο πρωθυπουργός, ο οποίος προσπαθεί να κάνει ό,τι μπορεί στην οικονομία, αλλά εχει αντιληφθεί πως μια προσωπική αντιπαράθεση με τον Τσίπρα δεν πρόκειται να ζημιώσει μόνο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και τον ίδιο.

Χρειάζεται, όμως, και συντονισμός. Γιατί η κυβέρνηση εξακολουθεί να θυμίζει παιδική χαρά και σε επίπεδο συντονισμού είναι ανύπαρκτη σε όλα τα επίπεδα.

Από τη στήλη «Danger – Διαπλοκές» (ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ)

Keywords
Τυχαία Θέματα