Νέα ιστοσελίδα για καμπάνιες και σχόλια εγκαινίασε ο Independent

Το μανιφέστο αρχών και προθέσεων της νέας ιστοσελίδας με τίτλο Independent Voices υπογράφουν ο ιδιοκτήτης της εφημερίδας, ο ρώσος μεγιστάνας του τύπου Εβγένι Λεμπέντεφ που θα είναι και διευθυντής του σάιτ και ο αρχισυντάκτης του Άμολ Ράζαν. Σύμφωνα με αυτό, η αποστολή του νέου τμήματος συμπυκνώνεται σε τρεις λέξεις: Σχόλιο, Καμπάνιες, Κοινότητα.

Εκεί μεταξύ άλλων διαβάζουμε: «Η έλευση των ειδήσεων 24ωρης βάσης και του διαδικτύου έχει κάνει τη δημοσιογραφία πιο προσιτή και συμμετοχική, πιο διαιρετική

και διαφορετική… το κοινό θέλει να συμμετέχει, να εμπλέκεται με τον ομιλητή και τον συγγραφέα, να δημοσιοποιεί τις απόψεις του κατευθείαν. Η δημοσιογραφία είναι πιο άμεση, ανοιχτή και διαδραστική. Και είναι σε ευθεία απάντηση σε αυτή την εξέλιξη που υπερήφανα εγκαινιάζουμε το independentvoices.com.»

«Πρόκειται να εγκαινιάσουμε θαυμάσιες viral καμπάνιες που αξιοποιούν τη δύναμη των social media για να παράγουν ειδήσεις και κοινωνική αλλαγή», συνεχίζει.

Σύμφωνα με το μανιφέστο των Λεμπέντεφ- Ράζαν, η νέα ιστοσελίδα «θα έχει μια μοναδική ταυτότητα που θα μας διακρίνει από άλλους εκδότες μέσω της δύναμης και της ευφυΐας του σχολιασμού μας, της ηθικής δύναμης των καμπανιών μας και την πίστη της κοινότητας μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα