Νέα εκπομπή Τρέμη – Ευαγγελάτου ανοίγει την… πόρτα του MEGA στον ΣΥΡΙΖΑ

Κάθε Τετάρτη βράδυ από το τέλος Φεβρουαρίου

Ως πρόβα τζενεράλε ήταν η χθεσινοβραδινή έκτακτη εκπομπή του MEGA για την ψήφο εμπιστοσύνης της νέας κυβέρνησης που παρουσίασαν η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο δημοσιογράφοι αναμένεται έως του τέλος του μήνα να αναλάβουν την παρουσίαση εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής, η οποία για πολλούς θα ανοίξει και «επισήμως» την… πόρτα

του καναλιού στους υπουργούς και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που τα τελευταία χρόνια ήταν ερμητικά κλειστή! Στην πραγματικότητα όμως θα πρόκειται για τα «εγκαίνια», αφού η… παρέλαση των ΣΥΡΙζαίων στο μεγάλο κανάλι ξεκίνησε αμέσως μετά την ανάληψη από τον Νίκο Στραβελάκη της διεύθυνσης των ειδήσεων και της Όλγας Τρέμη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου!

Πάντως ανεξάρτητα από τα παραπάνω, Όλγα Τρέμη και Νίκος Ευαγγελάτος από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας τους στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων φάνηκε ότι έχουν τηλεοπτική χημεία μεταξύ τους και απέδειξαν – μέχρι σήμερα τουλάχιστον, ότι μπορούν να συνεργαστούν άριστα, χωρίς να καπελώνει ο ένας τον άλλον, σεβόμενοι αμφότεροι τη δημοσιογραφική αυτοτέλεια.

Τέλος, η νέα πολιτική εκπομπή του MEGA– εκτός απροόπτου, θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη βράδυ.

The post Νέα εκπομπή Τρέμη – Ευαγγελάτου ανοίγει την… πόρτα του MEGA στον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα