Ν. Παππάς: Η ΕΡΤ δεν έχει την πολυτέλεια της αποσιώπησης ειδήσεων όπως κάνουν τα ιδιωτικά κανάλια

Αυτοδιαψεύστηκε ο Κουμουτσάκος…

Μπορεί κάποιοι να συμφωνούν και κάποιοι να διαφωνούν μαζί του… αλλά ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς με την παρέμβασή του στην εκπομπή «Focus» της ΕΡΤ – αφού είχαν προηγηθεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους λέγοντας πολύ εύστοχα ότι «Η ΕΡΤ δεν έχει την πολυτέλεια της

αποσιώπησης των ειδήσεων… σε αντίθεση με τα ιδιωτικά κανάλια»!

Αυτή είναι η αλήθεια και απόδειξη ότι μέσα σε ελάχιστες ώρες από τη στιγμή που προκλήθηκε η ένταση με τις αλλεπάλληλες ανακοινώσεις… παρέλασαν από τις εκπομπές της ΕΡΤ στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ… χωρίς κανείς να λογοκριθεί ή να φιμωθεί!

Και όπως αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση… ευτυχώς η ΝΔ κατάλαβε γρήγορα το σφάλμα της να επιβάλλει εμπάργκο ακυρώνοντας την εμφάνιση Κουμουτσάκου και υποχώρησε!

Έχασε όμως την ευκαιρία ο εκπρόσωπός της να συμμετάσχει σε μια εξαιρετική κουβέντα που γίνεται στην εκπομπή «Focus» του Πάνου Χαρίτου με τη συμμετοχή κοινού… με απόλυτη νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα… αυτοδιαψευσμένος από την απόφασή του!

The post Ν. Παππάς: Η ΕΡΤ δεν έχει την πολυτέλεια της αποσιώπησης ειδήσεων όπως κάνουν τα ιδιωτικά κανάλια appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα