Μούφα

Α ρε Σάσα και έχεις περάσει και για φαρμακόγλωσσα που τα λες έξω από τα δόντια! Μούφα! Διότι δείχνουν today συνέντευξη που έκανε στη Μελέτη χθες στα καλλιστεία και της αραδιάζει ένα κάρο άσχετες ερωτήσεις, τσιμουδιά για το επίμαχο θέμα του σάιτ που δούλευε και έδινε τα ίδια κείμενα με άλλους τίτλους!

Γραφείο Τύπου
Πολύ σκληρή η journalist του «Πρωινού mou» μη συζητάτε! Που τη ρώταγε αν την ενοχλούν τα σχόλια για το ότι κυκλοφορεί άβαφτη, για το σώμα της όσα ακούει, για το αν έχει σχέση και γιατί η μανία της με τη θάλασσα! Α ρε

greek μίντια! Πάνε και κάνουν συνεντεύξεις και είναι σαν να ακούς να σου διαβάζουν δελτία Τύπου! Τόσο προβλέψιμα και εκ του ασφαλούς όλα!

Μας δουλεύεις;
Τη ρωτάει τώρα αν την πειράζουν τα όσα ακούει για το σώμα της; Τούτη μας τουρλώνει τους κώλους έξω κάθε καλοκαίρι, λες να της καίγεται καρφί! Την επιδιώκει αυτή την «κριτική»!

Ένας άνθρωπος να ρωτήσει!
Όμως εκεί που έχει πέσει μούγκα στρούγκα από όλους και κανείς δεν ρωτά, είναι να μας απαντήσει για τις μαϊμουδιές της στην ιστοσελίδα που έγραφε! Εκείνα τα βαριά κι ασήκωτα «editorials»! Που τα έλεγε και γέμιζε το στόμα της!

Ο καθένας με τον καημό του
Αυτά να τα ακούει και ο husband Λιάγκας, που κάθε λίγο και λιγάκι εκθειάζει τον τρόπο που γίνονται τα πράγματα στο αμερικάνικο television, σε σχέση με εδώ. Today ξεσπάθωσε πάλι με αφορμή το βιντεάκι με την Ριάνα στην Έλεν Ντε Τζένερις, όπου η τελευταία απευθύνθηκε κάποια στιγμή στο γεννητικό όργανο τής singer και του «μίλαγε». Ε, άρχισε πάλι να σιχτιρίζει ο presenter, που στην Αμερική ξέρουν να κάνουν τηλεόραση, ενώ εδώ είμαστε κομπλεξικοί!

Μάθαμε όλοι τώρα από αμερικάνικη τηλεόραση
Άσε βρε Λιάγκα! Τσου! Που εγκλωβίζεσαι κιόλα από τις νοοτροπίες του country μας! Τράβα ρώτα καμιά Μελέτη πρώτα να μας απαντήσει για τις μαϊμουδιές της, που στέλνετε τη Σταμάτη να ρωτάει τα safe! Αφού… ξέρει από ξένη τηλεόραση, θα γνωρίζει τότε ότι εκεί ρωτάνε κανονικά! Και όχι δημοσιοσχετίστικα!

Η μία ρωτάει μαζεμένα, η άλλη μας φλομώνει στις «αλήθειες»
Για να κάνετε understood πόση κοροϊδία πέφτει στις συνεντεύξεις τους, παραθέτουμε το τρυφερό απόσπασμα, από τη μία και μοναδική «δύσκολη» ερώτηση που της μπουμπούνισε:

-          Σάσα: «Σε αγχώνει η εκπομπή, τα νούμερα, η Ελένη απέναντι όλα αυτά;»
-          Μελέτη: «Χαρά μου που έχω απέναντι ανταγωνιστές και τέτοιους ανταγωνιστές, αναβαθμίζεσαι και εσύ όταν έχεις μεγαθήρια».

Αυτό όλο κι όλο! Και από τη μία και από την άλλη! Αθάνατη ελληνική δημοσιογραφία!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Enimerosi24