Μονοπωλεί...

…το ενδιαφέρον των τηλεθεατών το Survivor του ΣΚΑΙ

Το “Survivor” για μια ακόμη φορά κατάφερε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.112.194 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 49,7%, ενώ έφτασε μέχρι και 61,1%. Μάλιστα στις γυναίκες 15-24 σημείωσε τον εντυπωσιακό μέσο όρο 70,5%.

Μετά από αλλεπάλληλες ήττες οι «Μαχητές» κατάφεραν χθες να κερδίσουν τον

αγώνα επάθλου και να απολαύσουν έναν λαχταριστό μουσακά. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως κέρδισαν τους «Διάσημους» με σκορ 10-1! Και μπορεί από τη μια οι «Μαχητές» να κέρδισαν το έπαθλο, όμως από την άλλη, έχασαν έναν παίκτη από την ομάδα τους, αφού το βράδυ στο «Συμβούλιο του Νησιού» αποχώρησε ο Γουίλι Καλβουρτζής.

Την Κυριακή στις 9 το βράδυ, ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor” έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τους «Διάσημους» να είναι πιο… αδίστακτοι από ποτέ. Μετά το… «10-1» οι «Διάσημοι» έχουν πεισμώσει και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κατακτήσουν τη νίκη. Θα τα καταφέρουν άραγε; Θα μπορέσουν να αναδειχθούν και πάλι νικητές; Το σίγουρο είναι πως και οι δυο ομάδες όταν θα αντικρίσουν το έπαθλο για το οποίο θα διαγωνιστούν θα πανηγυρίσουν!

Αγωνία και δράση στο “Survivor” στο επεισόδιο της Κυριακής, στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

The post Μονοπωλεί... appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα