Μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Επίθεση κατά διμοιρίας των ΜΑΤ, που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη κοντά στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, εξαπέλυσε νωρίτερα ομάδα αγνώστων.

Συγκεκριμένα, έριξαν τέσσερις μολότοφ, χωρίς να προκληθούν υλικές ζημιές ή τραυματισμοί.

Αυτή την ώρα διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνει λόγο για ενέργειες

καταδικαστέες που στρέφονται κατά της δημοκρατίας και της σταθερότητας της χώρας.

«Σήμερα το απόγευμα τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ δέχθηκαν επίθεση με βόμβες μολότοφ. Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να ορθώσουν ένα τείχος προστασίας απέναντι στις ενέργειες τυφλής βίας και διχασμού. Είναι ενέργειες καταδικαστέες που στρέφονται κατά της δημοκρατίας και της σταθερότητας της χώρας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Την επίθεση καταδίκασαν νωρίτερα η ΝΔ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την αποψινή επίθεση με μολότοφ σε δυνάμεις των ΜΑΤ στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Απόπειρες τρομοκράτησης δεν πτοούν κανέναν. Θα πέσουν στο κενό», τονίζεται στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

«Καταδικάζουμε την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τέτοιου είδους ενέργειες συμβάλουν στον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ότι καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τροπο την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και σημειώνει: «Η απόπειρα να μετατραπεί η χώρα σε πεδίο βολής διαφόρων αυτόκλητων «τιμωρών» δεν πρόκειται να περάσει».
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα