Μνημόνιο και άγιος ο Θεός

Ε, ok. Ντάξει! Δεν παίζεται πια αυτός ο Σκάι! Είναι μεσημεράκι, λες να κάνεις watch λίγη ειδησεογραφία και το γυρνάς στην Εύα Αντωνοπούλου. Ωραία νεανική φατσούλα είναι, μοδάτη γκόμενα, ψιλοχαζεύεις… Ε, δεν σε αφήνουν! Αν δεν σε φιλέψουν τη μνημονιακή τους μπούρδα, θα σκάσουν!

Λύσσα
Είχαν φέρει today έναν καθηγητή, ξέρετε από αυτή τη λίστα που επισκέπτονται συνήθως το channel και είναι βαμμένοι όλοι τους μνημονιακοί!

Ε μας έφαγε, το πόσο καλό θα είναι να πουληθεί η δημόσια περιουσία! How much καλό θα μας κάνει! Ό,τι ώρα και να ανοίξεις αυτό το channel, έναν από δαύτους θα βρεις να σε γκαζώσει!

Υπερωρίες  
Μωρέ εδώ κι αν κολλάει εκείνο που εκσφενδόνισε η Παπαρήγα τις προάλλες, πότε προλαβαίνουν όλα αυτοί οι professors και πάνε στα Πανεπιστήμια τους να διδάξουν, αφού ξημεροβραδιάζονται στις τηλεοράσεις να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου υπέρ του μνημονίου! Του Αγίου!

Πρώτα σε γδέρνουν και μετά σε… ντύνουν! 
Το ωραίο είναι και στη συνέχεια, που διαφημίζουν στο «Life Σκάι» μετά, τις φιλανθρωπίες τους. Όμορφα! Αφού υποστηρίζουν το μνημόνιο, μετά σου κοτσάρουν και τη φιλανθρωπία, που εννοείται ότι θα χρειάζεσαι! Στο μεταξύ, ακόμα και εκεί, πάλι από εσένα περιμένουν να ξηλωθείς! Για να το συνοψίζουμε. Σε οδηγούνε στο δρόμο του μνημονίου, που στανταράκι θα έχεις ανάγκη να σε ζήσουνε… και μετά σου ζητάνε και να τα σκάσεις! Καλοί είναι τούτοι! Πού τους βρήκαμε!

Υ.Γ. Κατά τα άλλα, μας είναι το δίδυμο με τα ipad στα χέρια, λες και είναι ικανό το technology να ξεπλύνει τη μνημονιομανία τους. Έλα που δεν κρύβεται!

Αυτός μάλιστα  
Για να κατεβάσουμε τους σφυγμούς και να κλείσουμε nice. Να αναφέρουμε πόσο μας αρέσει η σειρά οδοιπορικών που προβάλλει η κρατική αργά τα βράδια με τον τραγουδιστή Νίκο Μαραβέγια. Από όλους αυτούς τους ουρανοκατέβατους που βρίσκονται ενίοτε με μία κάμερα και ένα μικρόφωνο στο χέρι να τριγυρίζουν, τούτος είναι by far ό,τι πιο αξιόλογο έχουμε κάνει watch. Τα congratulations μας στον άνθρωπο! Ωραίος!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα