Μην πας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με μπλουζάκι Τσε Γκεβάρα. Δεν θα σ’ αφήσουν να μπεις!

Η λίστα με το τι απαγορεύεται να έχουν όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ανακοινώθηκε από τους διοργανωτές και ξαφνιάζει δυσάρεστα.

Αν έχετε εισιτήριο λοιπόν για κάποιο άθλημα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν θα σας αφήσουν να μπείτε μέσα αν έχετε μαζί σας εμφιαλωμένο νερό, φωτογραφική μηχανή με μεγάλο φακό και οποιοδήποτε αντικείμενο μπορεί να κάνει φασαρία όπως οι περίφημες βουβουζέλες, τύμπανα, κόρνες

ή σφυρίχτρες. Επίσης απαγορεύονται οι μπάλες και τα φρίσμπι, αλλά και το «πικνίκ» καθώς θα σας ψάξουν για υπερβολικές ποσότητες φαγητού ή αλκοόλ.

Ακόμα, ξεχάστε τα μεγάλα καπέλα ή τις υπερμεγέθεις ομπρέλες αλλά και το αγαπημένο σας κόκκινο μπλουζάκι με τον Τσε Γκεβάρα. Θα σας ψάξουν για αντικείμενα ή ρούχα που θα αναγράφουν οποιοδήποτε πολιτικό σχόλιο ή άλλο διαφημιστικό λογότυπο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για λόγους μάρκετινγκ.

Και να φανταστείτε ότι κάποιοι είχαν σχολιάσει αρνητικά το Πεκίνο για τις δικές του απαγορεύσεις που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων τις πόρνες και όσους έπασχαν από ψυχικές ασθένειες!

Keywords
Τυχαία Θέματα