Μήλος – φαινόμενο και στις τιμές

Την ονομάζουν «το νησί Φαινόμενο». Και δικαίως, αφού η γεωλογική του διαμόρφωση με την ποικιλομορφία των χρωμάτων από τα ίδια τα «σπλάχνα» της γης, οι φανταστικές της παραλίες, τα ιαματικά νερά, οι Κατακόμβες χάρη στις οποίες ανακηρύχθηκε το περασμένο Σάββατο σε Ιερό Νησί, τα ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία και μια σειρά από άλλα στοιχεία συμπεριλαμβανομένης και της γαστρονομίας συνθέτουν τη μοναδικότητα του κυκλαδίτικου νησιού.

Τελικά, όμως η Μήλος αποτελεί και φαινόμενο σε επίπεδο τιμών σε μια εποχή όπου και αυτό το στοιχείο αποτελεί σημαντικό κίνητρο επισκεψιμότητας. Πολύ περισσότερο

όταν οι τιμές σε μετακίνηση, διαμονή, φαγητό και διασκέδαση ανταποκρίνονται με το παραπάνω στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που ο αμερικανικός ιστότοπος “Price of Travel” συγκαταλέγει τη Μήλο στους 14 πιο φθηνούς προορισμούς της Ευρώπης σημειώνοντας ότι «η Μήλος είναι ένα νησί με «υπέροχες παραλίες», εύκολα προσβάσιμο καθώς οι επισκέπτες είναι εύκολο να βρουν φθηνές πτήσεις από την Αθήνα και άλλες πόλεις σε όλο τον κόσμο για να το επισκεφθούν».

The post Μήλος – φαινόμενο και στις τιμές appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα