Μία Nouvelle Vague νότα με τους Duran Duran!

Stop the press!

Νέα προσθήκη στη συναυλία των Duran Duran

H φωνή των Nouvelle Vague, όπως την απολαύσαμε σε κομμάτια όπως τα “Mala Vida” και “In A Manner Of Speaking”, εμφανίζεται μαζί  με την Olga Kouklaki  στη Μεγάλη συναυλία των Duran Duran στη Θεσσαλονίκη  αυτή την Παρασκευή 6 Ιουλίου !

Μια απο τις πιο αγαπημένες μπάντες δανείζει τη φωνή

της στην πιο μαγική βραδιά του καλοκαιριού για τους concert goers του Βορρά  (και όχι μόνο)

H προσθήκη της Liset Alea  είναι ακριβώς η “Nouvelle Vague” νότα που κάνει αυτή τη βραδιά ακόμη πιο σημαντική!

Duran Duran

Opening act: Olga Kouklaki

Special guest Liset Alea   ( Νouvelle Vague )

Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Αγορασε τα εισιτηρια σου  στα καταστηματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα εξης σημεια :

Θεσσαλονίκη: Iανός, Stereodisc, Ticket House (εντός δισκοπωλείου Musicland)

Αθήνα: Τicket House, Iανός

Ιωάννινα: Kαφέ Καπλάνειο

Λάρισα: Bιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου

Online: www.ticketservices.gr και www.123tickets.gr

Γενική Είσοδος:

Προπώληση 35€

Ταμείο 38€

*τα εισιτήρια που αγοράζονται οnline έχουν επιπλέον επιβάρυνση

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή θα είναι η μοναδική συναυλία που θα δώσουν οι Duran Duran το καλοκαίρι στην Ελλάδα!

Τα pop icons επέλεξαν σαν σταθμό της πανευρωπαϊκής περιοδείας τους την Θεσσαλονίκη, την πόλη που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχουν επισκεφθεί!

Θα είναι η πρώτη φορά που οι φαν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα τραγούδια του τελευταίου τους άλμπουμ, μαζί με όλες τις κλασσικές επιτυχίες της καριέρας τους, που καθιέρωσαν τους Duran Duran ως ένα από τα πιο αληθινά και δυναμικά Βρετανικά pop icons.

Το εκπληκτικό πρόσφατο “All you need is now”, που κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο από τη Rockarolla (a division of Spicy), αποτέλεσε ένα θρίαμβο για τους Duran Duran αφού προκάλεσε ενθουσιασμό φαν και κριτικών. Η παραγωγή ανήκει στον βραβευμένο με Grammy Mark Ronson (Amy Winehouse, Adele, Kaiser Chiefs, Lily Allen) και μιξαρίστηκε από το Mark ‘Spike’ Stent (Madonna, Björk, No Doubt). Το νέο άλμπουμ (δέκατο τρίτο στούντιο άλμπουμ) του συγκροτήματος περιλαμβάνει guest vocals/rap από την Ana Matronic των Scissor Sisters, μακροχρόνια φίλη και συνεργάτιδα των Duran Duran, καθώς επίσης και την R&B/neo-soul superstar Kelis, ενώ ο Owen Pallett των Arcade Fire συνεισφέρει στις έγχορδες ενορχηστρώσεις του άλμπουμ.

Η κυκλοφορία του “ALL YOU NEED IS NOW”(που ήδη κυκλοφορεί σε digital, CD και βινύλιο) περιλαμβάνει πέντε νέα τραγούδια. Η deluxe CD έκδοσή του θα εμπεριέχει και εκτενέστερο artwork του άλμπουμ, το bonus τραγούδι ‘Networker Nation’ και ένα remix του πρώτου single “All you need is now”.

To “ALL YOU NEED IS NOW”είναι ένας φόρος τιμής και επιστροφή στις ρίζες στο πιο ένδοξο μουσικό “καμάρι” του συγκροτήματος και έχει χαρακτηριστεί από τον παραγωγό τους, ως η «φανταστική συνέχεια/follow up του Rio, που ποτέ δεν έγινε».

Οι Duran Duran

Keywords
Τυχαία Θέματα