Με τον Πρωθυπουργό συναντήθηκε η Ι.Κοντούλη των Οικολόγων Πράσινων

Στην αναγκαιότητα του ευρώ και στην ανάπτυξη εστίασε η επικεφαλής τους

«Είμαστε μια πολιτική δύναμη που πιστεύουμε στην Ευρώπη και την αναγκαιότητα να διατηρήσουμε τη σχέση μας με το ευρώ» δήλωσε η επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας των Οικολόγων Πράσινων Ιωάννα Κοντούλη, μετά τη συνάντησή της με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.
 
Η

κ. Κοντούλη ανέφερε ότι συζήτησαν με τον κ. Πικραμμένο τα θέματα της Συνόδου Κορυφής που αφορούν στην ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, ενώ σημείωσε ότι κατέθεσε τις θέσεις του προγράμματος των Οικολόγων Πράσινων για την ανάπτυξη, η οποία «πρέπει να αναπροσανατολιστεί σε αυτό που ονομάζουμε πράσινη κατεύθυνση, φροντίζοντας τη βιωσιμότητα τόσο της κοινωνίας, όσο και του περιβάλλοντος».
 
Επιπλέον η κ. Κοντούλη ανέφερε ότι συζήτησαν με τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό για τις οικονομικές δυσκολίες του τόπου σε αυτές τις επικείμενες εκλογές,«τις οικονομικές δυσκολίες να υποστηρίξει αυτές τις εκλογές», επαναλαμβάνοντας ότι το κόμμα έχει ζητήσει κατά 50% μείωση της χρηματοδότησής του, ώστε να διευκολυνθεί η εκλογική διαδικασία.
 
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της, η κ. Κοντούλη πρόσθεσε ότι στη συνάντηση αναφέρθηκε και σε ένα «άσχημο για εμάς σημείο, κάτι που μας στενοχωρεί πάρα πολύ», την παρουσία στην υπηρεσιακή κυβέρνηση του κ. Φράγκου Φραγκούλη.
 
«Για εμάς είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να διορθωθεί γιατί όταν έχει υπερασπιστεί συνθήματα ιδιαίτερα εθνικιστικά, που θα έλεγα φέρουν πρόβλημα στην εξωτερική πολιτική της χώρας, αυτός δεν μπορεί να είναι υπουργός, κατά την άποψή μας, σε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση» υποστήριξε.

Ακόμη, η κ. Κοντούλη ευχαρίστησε τον κ. Πικραμμένο για το γεγονός ότι με την πρόσκληση που απηύθυνε και προς τους Οικολόγους Πράσινους, για τη σημερινή συνάντηση, «σταμάτησε τον αποκλεισμό μιας υπάρχουσας πολιτικής δύναμης της χώρας».
Πηγή tovima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα