Με το χρόνο του ΕΣΡ οι τηλεοπτικές άδειες

Από τη στιγμή που το ΕΣΡ και επίσημα πλέον μετά την ορκωμοσία των μελών του την περασμένη εβδομάδα… αναλαμβάνει και τυπικά δράση, με την πρώτη συνεδρίαση του οργάνου να πραγματοποιείται σήμερα… οι αλλαγές στον τηλεοπτικό χάρτη και συγκεκριμένα στο κομμάτι της αδειοδότησης θα απαιτήσουν χρόνο.

Οι διαδικασίες που θα προηγηθούν μέχρι να προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός είναι αρκετές και σημαντικές, για αυτό πολλοί παράγοντες της τηλεοπτικής

αγοράς προεξοφλούν ότι δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη στο συγκεκριμένο θέμα των αδειών μέσα στο πρώτο εξάμηνο του νέου έτους. Φυσικά θα υπάρξει προετοιμασία, αλλά δεν θεωρείται ρεαλιστικό η ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας μέσα στους επόμενους μήνες.

Πάντως σημαντική προτεραιότητα για τα μέλη του ΕΣΡ ως προς το θέμα των αδειών είναι η μελέτη – πρώτα απ’ όλα, της ελληνικής τηλεοπτικής αγοράς με σύγχρονους και επιστημονικούς όρους… Και εν συνεχεία η μελέτη της ευρωπαϊκής εμπειρίας μέσα από τα παραδείγματα που ακολούθησαν χώρες που είναι κοντά στο ελληνικό μοντέλο.

Εν κατακλείδι λοιπόν και με δεδομένο ότι στην Ελλάδα όλοι και όλα έχουν το δικό τους χρόνο… έτσι και στο θέμα των αδειών που πέρασε στην αρμοδιότητα της ανεξάρτητης αρχής… η όλη διαδικασία θα γίνει σε χρόνο ΕΣΡ!

The post Με το χρόνο του ΕΣΡ οι τηλεοπτικές άδειες appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα