Μας βάλανε τα γυαλιά

Βρήκανε απόψε το όχι της Κύπρου οι δικοί μας όλοι οι πολιτικοί και μπουμπουνιστήκανε ξάφνου αγωνιστές και αντάρτες! Ε ρε τι ζούμε και τι βλέπουμε! Και τι ακούμε οι έρμοι! Από το Σάββατο και μετά τα τραγικά που συμβαίνουν με το κούρεμα των καταθέσεων στο μαρτυρικό νησί, με αποκορύφωμα απόψε που απέρριψαν πανηγυρικά το νομοσχέδιο, τα δικά μας κελεπούρια εδώ, ντύθηκαν όλοι μαχητές! Που εναντιώνονται στις αποφάσεις των ευρωπαίων! Τσου καλέ!

Ιδού


Αυτοί που εδώ και τρία χρόνια μάς έχουν βυθίσει στον πάτο, today πουλάνε αντίρρηση και καλά και υψώνουν την φωνή τρομάρα τους. Είδαν ότι στην Κύπρο δεν μασάνε οι άνθρωποι και ξεμπροστιαστήκανε, που αυτοί έχουν μάθει μόνο το yes! Και ξεμυτάνε τώρα σαν τα κοράκια να καρπωθούνε από την άρνηση των Κυπρίων στις εγκληματικές επιταγές των ευρωπαίων «φίλων» μας! Α ρε Jesus Christ με ποιους έχουμε μπλέξει!

Εφέ
Καλά η σούπερ ουάου κίνηση ήταν των Βρετανών που στείλανε με αεροσκάφος money για τους στρατιώτες τους στο νησί και τις φαμίλιες τους! Τι ζούμε οι άνθρωποι Jesus μου! Για εντυπωσιασμό προφανώς το έπραξαν και πέτυχε! Όντως εξαιρετικά παραμυθένιο! Η μαμά πατρίδα που στέλνει όπως όπως το ταπεράκι στα βλαστάρια της! Και ρευστό, ακόμα καλύτερα!

Πες τα
Ευτυχώς πάντως που υπάρχει ώρες ώρες και η Όλγα Τρέμη στο δελτίο του Mega. Τα πετάει πια πού και πού τα ειρωνικά σχολιάκια της στις δηλώσεις των ξένων και έχουν το ενδιαφέρον τους! Όπως today που μπουμπούνισε για τον Σόιμπλε και τη δήλωση του ότι λυπάται τον κυπριακό λαό, «Άρα λυπάται ο κύριος Σόιμπλε τον κυπριακό λαό τον οποίο ο ίδιος οδηγεί στα άκρα! Μάλιστα! Τα καταλάβαμε πολύ καλά τι συμβαίνει!»… Μπουμπούνα τα ανκοργούμαν μας!

Next top model
Άσχετο, αλλά με αφορμή την αποψινή εμφάνιση του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά στην εκπομπή της Μακρή στον Alpha. Πλασάρονται ως φιγουρίνια ε! Τούτος ειδικά και ο Σκουρλέτης, τους έχετε δει σε πλάνα όταν π.χ. περπατάνε δίπλα στον president τους; Ο θεός να μας φυλάξει, τι φρούτα θα αποδειχτούνε άμα κυβερνήσουνε καμιά φορά! Διότι ήδη μία αλαζονεία με το σουξέ τους την έχουν αποκτήσει! Και έχει την πλάκα του αν το δεις αφαιρετικά!

Στροφή
Επικίνδυνα φλερτάρει με τα όρια του μαϊντανού η Σώτη Τριανταφύλλου, που ήταν απόψε και αυτή στην εκπομπή της Μακρή. Όλο και πιο συχνά την κάνουμε watch σε πάνελ τη συγγραφέα! Στο μεταξύ, είναι ιδέα μας ή αρχίζει και τα μαζεύει αυτά που μπουμπούναγε στην αρχή της κρίσης, παλιά, ότι έχουμε τις ευθύνες μας ως λαός και μας «ψιλοαξίζει»; Μωρέ είναι τέτοια η κρίση που μας έχει γονατίσει όλους που το παίρνεις αλλιώς σούμπιτο!

Τα congratulations μας
Κλείνουμε με την απιστεύτου προσφορά που δεν θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε! Την κίνηση της «Καθημερινής» να αρχίσει να δίνει στους αναγνώστες της, επεισόδια από το αριστουργηματικό «Downton Abbey»! Ε ρε γλέντια! Εκεί που μας είχε βρει το εγκεφαλικό από τη στέρηση που τελείωσε στην ΕΡΤ, ήρθε η καλή newspaper και μας γλύκανε! Τα εύγε μας στον εμπνευστή της ιδέας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα