Μαρινάκης: «Μου έκαναν το καλύτερο δώρο» (video)

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αστέρα με σκορ 7-2. ανήμερα της ονομαστικής του εορτής!

«Τι πραγματικά να πω γι’αυτά τα παιδιά; Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον προπονητή. Μου έκαναν απόψε το καλύτερο

δώρο που θα μπορούσαν!» ήταν τα λόγια του τιμονιέρη των πρωταθλητών, ο οποίος ένιωθε βαθύτατη ικανοποίηση από το νέο ΡΕΣΙΤΑΛ της ομάδας!
Στο δώρο που έκανε η ομάδα στον εορτάζοντα Βαγγέλη Μαρινάκη στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε!

Αναλυτικά

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Αν κάποιος άνθρωπος δει το αποτέλεσμα, θα διαπιστώσει πως ήμασταν πολύ ανώτεροι. Πολύ ανώτεροι ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο πρώτο αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος είναι μία ομάδα, που δουλεύει πολύ καλά και βγαίνει γρήγορα στις αντεπιθέσεις. Μας δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην αρχή της αναμέτρησης. Η αλήθεια είναι πως φοβόμουν το συγκεκριμένο ματς. Ο Αστέρας πηγαίνει καλά τη φετινή σεζόν και δημιουργεί πολλά προβλήματα σε όλες τις ομάδες. Οι Ουσέρο, Ναβάρο και Ράγιος είναι πολύ γρήγοροι παίκτες, ξέρουν να κινούνται στις θέσεις του και να δημιουργούν προβλήματα, ιδιαίτερα με γρήγορεςς αντεπιθέσεις. Ευτυχώς, η ομάδα μας αντέδρασε γρήγορα, μπήκε με καλή ψυχολογία στο δεύτερο ημίχρονο και έτοιμη να χειριστεί την κατάσταση. Ανατρέψαμε γρήγορα το αποτέλεσμα, με ένα από τα καλύτερα ημίχρονα που έχουμε κάνει. Τώρα, μας μένει λιγότερος δρόμος μέχρι να γίνουμε Πρωταθλητές. Το Πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα τελειώσει, αλλά έχουμε κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα πιο κοντά στο τίτλο. 

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δεν γνωρίζω αν είναι το καλύτερο ημίχρονο που έχουμε κάνει, καθώς η ομάδα παίζει με υψηλό ρυθμό, ιδιαίτερα στα παιχνίδια εντός Ελλάδας. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, δεδομένου ότι το ματς ξεκίνησε άσχημα για εμάς και κατάφερε τόσο γρήγορα να γυρίσει το εις βάρος της σκορ. Είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό αυτό το γεγονός.

Από ένα σημείο και μετά απειλήσαμε περισσότερο την αντίπαλη άμυνα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά ήμασταν κάπως μακριά από την περιοχή. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να πιέσουμε πολύ πιο ψηλά τον αντίπαλο και καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Γνωρίζουμε όλοι πως ο Μέσι είναι πολύ γρήγορος, βγαίνει δεξιά και αριστερά. Όλος ο κόσμος ξέρει ότι αυτό συμβαίνει. Ξέραμε πως το δυνατό σημείο του Αστέρα ήταν οι γρήγορες αντεπιθέσεις. Ήμασταν προετοιμασμένοι. Είχαμε, όμως, πρόβλημα στις επιστροφές μας, καθώς δεν ακολουθούσαμε τους παίκτες του Αστέρα όταν έβγαιναν στην αντεπίθεση. Δεν ήμασταν έτοιμοι να επιστρέψουμε μαζί τους. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό το γήπεδο να αντιμετωπίζουμε ομάδες που χρησιμοποιούν την κόντρα επίθεση και αυτό που συνέβη σήμερα είναι οτι ο Αστέρας το έκανε πολύ καλά.

Το δώρο στον πρόεδρο ήταν οι τρεις βαθμοί, που είναι πολλοί. Είμαστε συνηθισμένοι στις νίκες και ο πρόεδρος δέχεται πάντα αυτό το δώρο, αλλά

Keywords
Τυχαία Θέματα