Λυγμοί και στα social media για τον Μπούκουρα

Πριν ακόμη στεγνώσουν τα δάκρυα του ανεξάρτητου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα τα κοινωνικά δίκτυα γέμισαν με σχόλια και φωτογραφίες χρηστών οι οποίοι δεν φαίνεται να πείστηκαν από τη μεταμέλεια του πρώην μέλους της Χρυσής Αυγής.

«Ο κροκόδειλοι κλαίνε με μπουκούρια δάκρυα», «Με καθαρό δάκρυ έκλαιγε χθες ο Μπούκουρας. Βλέπεις αυτό του μετανάστη που έδερνε ήταν ανακατεμένο με αίμα και χώμα…», «Την ώρα που έκλαιγε ο Μπούκουρας, ακουγόταν το Μινόρε της Χαυγής ή έτσι μου φάνηκε»,

«-Κλαις; -όχι μπήκε ένας μπούκουρας στο μάτι μου», «Ο Μπούκουρας ειναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο των ναζί :Ρ», είναι μερικά από τα χιουμοριστικά σχόλια που γράφτηκαν.

Πολλοί εξάλλου εντόπισαν ομοιότητες του βουλευτή με τη Μάρθα Βούρτση και τον Νίκο Ξανθόπουλο, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που στάθηκαν στη φράση «Έτυχε και έγινα βουλευτής της Χρυσής Αυγής»: «»Κατά Λάθος Φασίστας» Ο Στάθης Μπούκουρας πρωταγωνιστεί!», «Κοιμήθηκα νηστικός, ξύπνησα σε σουβλατζίδικο…Έτυχε κ μπήκα εκεί».

Δεν ήταν λίγοι, ωστόσο, εκείνοι που, ασυγκίνητοι από το ξέσπασμα Μπούκουρα, θυμήθηκαν τα θύματα της Χρυσής Αυγής, των μεταναστών και του Παύλου Φύσσα. «Με καθαρό δάκρυ έκλαιγε χθες ο Μπούκουρας. Βλέπεις αυτό του μετανάστη που έδερνε ήταν ανακατεμένο με αίμα και χώμα…», «O Μπούκουρας κλαίει… ρε κοιτά κάτι μάγκες που όταν μαχαίρωναν κόσμο δεν είχαν τέτοιες ευαισθησίες…».

Ευφάνταστα όμως ήταν και τα φωτογραφικά κολάζ που επιστράτευσαν κάποιοι. Ένας χρήστης ανέβασε τη φωτογραφία ενός Γερμανού στρατιώτη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου να κλαίει με λυγμούς γράφοντας: «Μικρός Μπούκουρας στο Βερολίνο τον Μάιο του 1945», ένας άλλος «κόλλησε» τη φωτογραφία γνωστού σαμπουάν που υπόσχεται «όχι δάκρυα» για το παιδικό λούσιμο, ενώ ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής έγινε και πρωταγωνιστής ελληνικής ταινίας αλά Μάρθα Βούρτση με τίτλο «Είμαι μια δυστυχισμένη».
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα