Λεπτομέρεια με νόημα η απουσία Παπαχρήστου από την εκπομπή Χιώτη

Ο δημοσιογράφος των ΝΕΩΝ επέλεξε να απουσιάσει και να μη σχολιάσει…

Λεπτομέρεια με ιδιαίτερο νόημα αποδεικνύεται η απουσία του Γιώργου Παπαχρήστου από το κομμάτι της εκπομπής που ο Βασίλης Χιώτης επέλεξε να μεταφέρει τη δήθεν πληροφορία – «αλητεία» κατά Μαξίμου, ότι το σπίτι του πρωθυπουργού αποκτήθηκε σε πλειστηριασμό και ότι ο πρώην ιδιοκτήτης αυτοκτόνησε λόγω χρεών στην τράπεζα!

Μπορεί το «σενάριο» να είναι εξαιρετικό υλικό για κάποιον παραγωγό του Χόλυγουντ…

Η απουσία όμως Παπαχρήστου από το σχολιασμό της δήθεν είδησης, δεν μοιάζει να είναι τυχαία… Αφού εμφανίστηκε στα μικρόφωνα της εκπομπής μετά τις 11 το πρωί και ενώ η δήθεν είδηση είχε ήδη μεταδοθεί… Μοιραία λοιπόν οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο δημοσιογράφος επέλεξε να διαχωρίσει τη θέση του από μια καραμπινάτη – πλην ύποπτη, χοντράδα… που υιοθέτησε και μετέδωσε για τους δικούς του λόγους ο πρώην διευθυντής του ΒΗΜΑ FM!

Και προφανώς πρόκειται για «ύποπτη» χοντράδα… Δεδομένου ότι ο Γιώργος Παπαχρήστος και η πένα του στα «ΝΕΑ», δεν φημίζονται για την ευνοϊκή μεταχείριση που επιφυλάσσουν, στους ενοίκους του Μαξίμου και ειδικότερα στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα! Άρα σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα είχε κανένα λόγο να αποφύγει το σχολιασμό, κάθε άλλο, θα τον επιδίωκε!

The post Λεπτομέρεια με νόημα η απουσία Παπαχρήστου από την εκπομπή Χιώτη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα