Κυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με πρωθυπουργό Τσίπρα προωθούν ξένα κέντρα

Στόχος να τελειώσει με το διεφθαρμένο επιχειρηματικό-μιντιακό κατεστημένο

Κυβερνητικό συνασπισμό που θα στηρίζεται στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ στα πρότυπα του γερμανικού μοντέλου προωθούν – σύμφωνα με φήμες που έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα, ελληνικά και ξένα κέντρα. Στην πραγματικότητα ισχυροί επιχειρηματικοί και μιντιακοί παράγοντες σε Αμερική, Γερμανία και Ισραήλ προωθούν το συγκεκριμένο

κυβερνητικό σχέδιο ως λύση στο σημερινό αδιέξοδο, σε αγαστή συνεργασία με ομάδα ελλήνων παραγόντων που θα αποτελέσουν τα νέα επιχειρηματικά τζάκια, προκειμένου να διαδεχθεί την κυβέρνηση Σαμαρά. Το εν λόγω σενάριο προβλέπει τη δημιουργία κυβερνητικού συνασπισμού που θα στηρίζεται στα δυο μεγάλα κόμματα με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και θα διασφαλίζει την παραμονή της χώρας στο ευρώ, με στόχο την δημιουργία μιας νέας Ελλάδας που θα είναι αποκλειστικός πελάτης των παραπάνω συμφερόντων – αγορών.

Το σχέδιο είναι καλά μελετημένο και προβλέπει η νέα κυβέρνηση με επικεφαλής τον Τσίπρα και, με την αρωγή Γερμανών, Αμερικανών και Ισραηλινών θα καθαρίσει – στο όνομα του ελληνικού λαού, κάτι που άλλωστε είναι πολύ ελκυστικό – μία και καλή με το παλιό διεφθαρμένο επιχειρηματικό-μιντιακό κατεστημένο που ευθύνεται για την κατάντια της χώρας. Στη θέση του θα τοποθετηθούν νέα πρόσωπα και νέοι ισχυροί επιχειρηματίες, οι οποίοι θα δημιουργήσουν τη νέα ελληνική νομενκλατούρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα