Κοινό μέτωπο από Καλαμάτα έως Βερολίνο

Μήνυμα εθνικής ομοψυχίας Παυλόπουλου συνοδεύει τον Τσίπρα στη συνάντηση με Μέρκελ

Στο Βερολίνο και την Καλαμάτα θα είναι στραμμένα τα βλέμματα όλων αύριο, αφού πρωθυπουργός και πρόεδρος της Δημοκρατίας θα δώσουν το στίγμα της ελληνικής πλευράς.

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ

στη γερμανική πρωτεύουσα, μοιραία θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της ελληνικής και διεθνής κοινής γνώμης. Στην ατζέντα της συνάντησης του έλληνα πρωθυπουργού με τη γερμανίδα καγκελάριο που θα έχει την άνεση του χρόνου να συζητήσει μαζί της σε βάθος χωρίς την πίεση της διαπραγμάτευσης, βρίσκονται η αναβάθμιση των διμερών σχέσεων και οι μεταρρυθμίσεις.

Την ίδια ώρα όμως, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος θα βρίσκεται στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα με αφορμή τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης από τον τουρκικό ζυγό και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προχωρήσει σε βαρυσήμαντη δήλωση με αποδέκτες εντός και εκτός Ελλάδας. Λέγεται ότι ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν επέλεξε τυχαία να βρεθεί στη γενέτειρά του αυτή την ημέρα για αυτό σχεδιάζει να στείλει ηχηρό μήνυμα εθνικής ομοψυχίας. Στην Καλαμάτα όμως για την επέτειο της 23ης Μαρτίου θα βρίσκεται η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης και για πρώτη φορά μετά την ήττα του στις εθνικές εκλογές ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

The post Κοινό μέτωπο από Καλαμάτα έως Βερολίνο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα