Κλιμακούμενη επίθεση εναντίον δημοσιογράφων

Οι «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» για τη νέα επίθεση της Κωνσταντοπούλου

Με έκπληξη παρακολουθούμε, το τελευταίο διάστημα, μια κλιμακούμενη επίθεση εναντίον δημοσιογράφων και μάλιστα από φορείς Πολιτειακών αξιωμάτων, οι οποίοι οφείλουν, ως εκ της θέσεως τους, να αποτελούν πρότυπα δημόσιας συμπεριφοράς και δημοκρατικού ήθους.

Το πλέον πρόσφατο κρούσμα αυτής της ακατανόητης, και απαράδεκτης από το σύνολο του δημοσιογραφικού σώματος, συμπεριφοράς αφορά στην Πρόεδρο της Βουλής

των Ελλήνων, κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία με πρωτοφανή βαναυσότητα λόγου και προσβλητικούς υπαινιγμούς επιτέθηκε εναντίον κοινοβουλευτικών συντακτών, αμφισβητώντας την προσωπική και επαγγελματική ακεραιότητά τους.

Οι Ενωμένοι Δημοσιογράφοι, η πρώτη σε δύναμη παράταξη της ΕΣΗΕΑ διαβεβαιώνουμε παραμένουμε ακλόνητοι στην υπεράσπιση των αρχών της ανεξάρτητης, ακηδεμόνευτης, πολυφωνικής κι έντιμης άσκησης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος.
Διαμηνύουμε επίσης, στους όψιμους και κατ΄ επάγγελμα κήνσορες, ότι στεκόμαστε αποφασιστικά απέναντι τους, αποκρούοντας και αποδοκιμάζοντας κάθε αυταρχική παρεκτροπή και αποκρούοντας κάθε απόπειρα να πληγεί το δημοκρατικό ήθος και φρόνημα των Ελλήνων δημοσιογράφων.

The post Κλιμακούμενη επίθεση εναντίον δημοσιογράφων appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα