Καταγγελία κατά της πλειοψηφίας της ΠΟΕ ΟΤΑ

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζομένων στον Ε.Δ.Σ.Ν.Α

Το Σωματείο Εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ με ομόφωνη απόφασή του καταγγέλλει την πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ η οποία με το κατάπτυστο δελτίο τύπου με αρ. πρωτ. 1042/2013 διαπομπεύει συνάδελφό μας και μέλος της, επειδή δεν ανήκει στην κλίκα των αρεστών της.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΕ ΟΤΑ κ. Μπαλασόπουλος και η παρέα του, ως άλλοι κυνηγοί κεφαλών

και γνήσιοι εκφραστές της τρόικας έσπευσαν να μιλήσουν για δικαίωσή τους. Από ποιόν; Από τον Υπουργό Εσωτερικων κ. Μιχελάκη!

Ξέχασαν κιόλας το έγγραφο της νομικής συμβούλου της ΑΔΕΔΥ κας Τσίπρα το οποίο υιοθέτησαν πλήρως με το με αρ. 309/2013 έγγραφό τους και το οποίο έστειλαν σε όλα τα μέλη τους, που λέει ότι είναι υποχρέωση των Εισαγγελέων να ενημερώνουν τις υπηρεσίες ενώ ταυτόχρονα καλούσαν τους Συλλόγους μέλη της ΠΟΕ ΟΤΑ να παρεμβαίνουν υπέρ των εργαζομένων. Τα ξέχασαν όλα. Γι’ αυτούς ο «σκοπός» αγιάζει τα μέσα. Δεν τους νοιάζει αν τηρούν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν τους νοιάζει αν άλλα λένε το πρωί και άλλα το βραδύ. Γλύφουν εκεί που φτύνουν. Αυτοξεφτιλίζονται διαρκώς. Από τη φούρια τους έχρισαν μάλιστα τους εαυτούς τους δικαστές και εισαγγελείς προδικάζοντας δικαστικές αποφάσεις και καταργώντας το τεκμήριο της αθωότητας. Σπιλώνουν αδίστακτα υπολήψεις και προσωπικότητες που δεν έχουν δώσει ποτέ κανένα υπηρεσιακό δικαίωμα. Παραδίδουν στη βορά της δημοσιότητας και στιγματίζουν συναδέλφους επειδή δεν τους αρέσουν τα χνώτα τους. Αυτοί είναι. Καμαρώστε τους.

Μπαλασόπουλε, κεφαλοκυνηγέ και τραγική φιγούρα συνδικαλιστή, πανηγυρίζεις που δικαιώθηκες από τον Μιχελάκη. Σε αυτό το σημείο έφτασες συνδικαλιστή της γραβάτας. Αυτούς τους αγώνες οραματίζεσαι για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, που τελικά υπηρετείς τριγυρίζοντας στους διαδρόμους των Υπουργείων. Έκανες την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ θέατρο σκιών της τρόικας.

Μπαλασόπουλε, ως τραγική φιγούρα συνδικαλιστή και προϊόν νοθείας των τελευταίων εκλογών της ΠΟΕ ΟΤΑ παραιτήσου τώρα.

Είναι η μόνη σοβαρή ενέργεια που σου έχει απομείνει στη συνδικαλιστική σου καριέρα, προκειμένου να οδηγηθεί η ΠΟΕ ΟΤΑ σε εκλογές όπου θα επιλεγούν οι άξιοι που μπορούν να σώσουν το κύρος της Ομοσπονδίας. Απαιτούμε άμεσα τη διεξαγωγή νόμιμου εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου με τη συμμετοχή και χωρίς αποκλεισμούς όλων των παρατάξεων.

Κλείνοντας σου κάνουμε γνωστό ότι καταγγέλλουμε τους εκπροσώπους του ΕΔΣΝΑ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ, Χάρδα και Μπιζά, ως τις πλέον τραγικές φιγούρες συνδικαλιστών που δεν αντέδρασαν ποτέ σε κουκουλοφόρικες καταγγελίες και μεθοδεύσεις κατά συναδέλφων τους.

Εκπροσωπούν πλέον μόνο τον εαυτό τους. Εάν έχετε τσίπα πάνω σας πρέπει να παραιτηθείτε τώρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα