Κατά της μονοθεσίας στην ΕΡΤ προσέφυγε η Κεχαγιά των Νέων, ο Κωβαίος του Βήματος παραιτήθηκε, ενώ ο Γιάννης Πολίτης συνταξιοδοτείται!

Κατά της μονοθεσίας προσέφυγε σήμερα Τετάρτη, τελευταία ημέρα των ενστάσεων για τους συμβασιούχους της ΕΡΤ, η Βούλα Κεχαγιά που είναι στη λίστα των προσληφθέντων. Μαθαίνουμε ότι η συνάδελφος που καλύπτει για την εφημερίδα, «Τα Νέα» το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ, στο σκεπτικό της αναφέρει ότι θεωρεί απαράδεκτο τον συγκεκριμένο
όρο και αιτιολογώντας το υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να μην εργάζεται παράλληλα και να βασίζεται οικονομικά ως συμβασιούχος στα χρήματα της ΕΡΤ που θα είναι για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, δηλαδή για όσο θα διαρκεί η σύμβασή της! Μάλιστα αντιπρότεινε ότι το μέτρο θα είχε νόημα να εφαρμοστεί στους μόνιμους υπαλλήλους της ΕΡΤ.

Να σημειωθεί ότι ο έτερος συνάδελφος από τον ΔΟΛ, Άγγελος Κωβαίος που επίσης καλύπτει το ρεπορτάζ ΠΑΣΟΚ για λογαριασμό του «Βήματος» και ήταν στην λίστα των συμβασιούχων της ΕΡΤ, λέγεται ότι παραιτήθηκε.

Τέλος για την περίπτωση του δημοσιογράφου των «Νέων», Γιάννη Πολίτη που επίσης είναι στη λίστα των συμβασιούχων, μαθαίνουμε ότι θα βγει στη σύνταξη και ως εκ τούτου πληροί την προϋπόθεση της μονοθεσίας!
Keywords
Τυχαία Θέματα