Καλύτερα δεν γίνεται

Παρασκευή today, θα κάνουμε start… βαρύγδουπα! Με την ερώτηση της ημέρας! Με την ερώτηση – τομή! «Θεωρείς ότι δημιουργεί ψώνια η τηλεόραση;» μπουμπούνισε στον καλεσμένο του ηθοποιό, προβληματισμένος ο Λιάγκας! Κάποιον θα έχει στο μυαλό του ο husband, δεν μπορεί!

Όλα τα λεφτά!
Το ωραίο πάντως, το κορυφαίο (το amazing εντελώς!) ήταν άλλο που εκτυλίχθηκε today στην εκπομπή. Η φάση που τα πήρε στο κρανίο η Σκορδά με

την τσαπατσουλιά της Σταμάτη, την ώρα του μαγειρικού διαγωνισμού. Guys; Σούπερ το συγκεκριμένο απόσπασμα!

Αφού μας άφησαν την «πόρτα» ανοιχτή, μπήκαμε!
Για να κάνετε understood, εδώ μπήκαμε κανονικά στο σπίτι του ζεύγους! Εδώ, γίναμε μάρτυρες αυθεντικής προσωπικής τους στιγμής! Της «τρέλας» τής Σκορδά με τα μικρόβια και την τάξη… και του τι τραβάει ο Λιάγκας στη συμβίωση!

Έχουμε και λέμε
Πριν συνεχίσουμε πάντως, να εξηγηθούμε για να μην παρεξηγηθούμε! Ως στήλη, ως Opinions, ως woman κτλ, ταυτιζόμαστε πλήρως με την «εμμονή» τής presenter για… τάξη και ασφάλεια! Διεκδικούμε και εμείς τη θέση μας σε ένα κόσμο χωρίς μικρόβια καθημερινά! Έχουμε την άποψη ότι όλοι οι υπόλοιποι που μας περιβάλλουν είναι μόνο γουρούνια και βρωμιάρηδες! Πηγές μικροβίων! Ωστόσο!

Hello
Μιας και τα λέμε now εδώ προσωπικά (αφού μας ανοίχτηκαν και αυτοί, ντροπή θα ‘ τανε να μην ξεδιπλώσουμε το personal μας!), να μπουμπουνίσουμε ότι όλη αυτή η «εμμονή» με την καθαριότητα και την υστερική τακτοποίηση έχει λέξη: ΝΕΥΡΩΣΗ! Κανονικότατη και μεγαλοπρεπέστατη! Το λέει και η ψυχολόγα μας!

Άδικος κόπος
Φάση είχε, που λέτε, όταν κάποια στιγμή εκεί που είχε σαλτάρει η Σκορδά με την Σταμάτη, ο husband Λιάγκας τής σιγοψιθυρίζει, «Ρε Φαίη ηρέμησε λίγο εντάξει…». Καταλαβαίνετε ε; Χαμπάριασε ο άνθρωπος ότι εδώ το χάνουμε και έχουμε μεταφέρει για τα καλά το «σπίτι μας» στο πλατό και προσπάθησε να το μαζέψει! Αλλά πού! Η νεύρωση guys μου δεν μαζεύεται! Το λέμε εκ πείρας!

Καλό!
Και δεν μπορούμε να μην αναγνωρίσουμε τις δύο κορυφαίες ατάκες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Η μία ήρθε από τον Λιάγκα που σχολίασε όταν ερωτήθη, ότι στο σπίτι τους δεν τρώνε ποτέ για να μην λερώσουνε! Έγραψε!

Εξαιρετικό επίσης!
Η δεύτερη από τον Ουγγαρέζο που μπουμπούνισε «Αυτή (ενν. Σκορδά) θα μας κάνει και μπάνιο στο τέλος!» Άσχετο, αλλά με την ευκαιρία! Αυτό το παιδί έχει εξελιχθεί σε φοβερός τύπος! Ποιος να μας το ‘λεγε όταν τον κράζαμε επί 5άδας, ότι θα έκανε τέτοια αλματώδη βελτίωση! Τα εύγε μας διότι έχει γίνει ωραίος! Και το εννοούμε!

Εγγύηση
Και επειδή today ο Λιάγκας μπήκε στην ψυχή μας, θέλουμε να του συμπαρασταθούμε! So, husband. Σημείωσε! Πας στο βιντεοκλάμπ της γειτονιάς σου και νοικιάζεις το «As good as it gets» με τον μανιακό με την καθαριότητα Τζακ Νίκολσον! Στα ελληνικά ο τίτλος, «Καλύτερα δεν γίνεται»! Μπουμπούνα το και κάθισε την να το κάνει watch, θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα! Ξαφνικά θα τρως σπίτι σου άνετα!

Τα υπόλοιπα τα ξέρετε, volume για το songάκι και have a nice Σαββατ

Keywords
Τυχαία Θέματα