«Καμπανάκι» για το MEGA η δεύτερη θέση του δελτίου ειδήσεων

Με συνοπτικές διαδικασίες αντικαθίσταται το lead in

Προφανώς η δεύτερη θέση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega από την περασμένη εβδομάδα που ολοκληρώθηκε η τουρκική σειρά «Φατμαγκιουλ» και τη θέση του lead in πήρε το «50-50», ανάγκασε τους υπεύθυνους προγράμματος του σταθμού να επισπεύσουν τις διαδικασίες και να τοποθετήσουν στη θέση του, νωρίτερα από ό,τι «ανεπισήμως» είχε ειπωθεί, τη νέα δραματική σειρά «Κρυμμένες αλήθειες»! Η νέα

τουρκική σειρά που κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 18:50 και θα προβάλλεται κάθε απόγευμα την ίδια ώρα, ευελπιστεί να ξανακερδίσει το τηλεοπτικό κοινό που μονοπωλεί το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1 και δευτερευόντως τα υπόλοιπα προγράμματα των καναλιών, σε μια προσπάθεια να ανακτήσει ξανά το δελτίο ειδήσεων του καναλιού την πρώτη θέση που κινδυνεύει να απολέσει τον Δεκέμβριο, μετά από σχεδόν επτά χρόνια πρωτιάς!

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη σειρά – σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προοριζόταν να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του νέου έτους και σε καμιά περίπτωση μεσοβδόμαδα και συγκεκριμένα Τετάρτη, αντί Δευτέρας που είθισται να ξεκινούν τα νέα προγράμματα. Μάλιστα, ο σχεδιασμός προέβλεπε «βομβαρδισμό» από τρέιλερ, αλλά και την προβολή μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή, Κυριακή βράδυ πριν την πρεμιέρα, ενός ή δύο επεισοδίων για να γνωρίσουν την σειρά οι τηλεθεατές. Η δεύτερη θέση του δελτίου ειδήσεων του καναλιού όμως, ολόκληρη την περασμένη εβδομάδα, καθώς επίσης και στις αρχές της παρούσας, ανάγκασε τους υπεύθυνους του καναλιού να αντικαταστήσουν αμέσως το lead in για να προλάβουν ενδεχόμενες δυσάρεστες εξελίξεις που θα τους επιφύλασσαν οι μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen.

Keywords
Τυχαία Θέματα