Ιστορική η σημερινή ημέρα για τον ΑΝΤ1 – ξεκίνησε η υλοποίηση του σχεδίου Λιαρέλλη για τη μετεγκατάσταση του σταθμού!

Ξεχωριστή η σημερινή ημέρα για την… οικογένεια του ΑΝΤ1, αλλά και ιστορική, αφού μετά από σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας του καναλιού στις εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, η πρώτη ομάδα εργαζομένων μετακομίζει στα Σπάτα στο studio ΚΑΠΑ! Ο… κλήρος έπεσε στους δημοσιογράφους να αποχωρήσουν πρώτοι από τις εγκαταστάσεις του καναλιού στην Κηφισίας 10-12 με κατεύθυνση τα Σπάτα που θα φιλοξενηθούν οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του σταθμού. Η ιδέα του γενικού διευθυντή,

Στρατή Λιαρέλλη να μετακομίσει ο σταθμός και να στηθεί – στην ουσία ξανά από την αρχή, σε νέα κτίρια και εγκαταστάσεις, με στόχο την εξοικονόμηση πόρων, αλλά και τη λειτουργία του με σύγχρονους όρους στα πρότυπα των ευρωπαϊκών καναλιών, παίρνει σάρκα και οστά. Παρά τις δυσκολίες του project, η εμπειρία του δημοσιογράφου και η επιμονή του, βοηθούντος και των επισκέψεών του σε αρκετά ευρωπαϊκά δίκτυα προκειμένου να αντλήσει ιδέες, κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα που στην αρχή φαινόταν χαμένο από χέρι!

Με την κωδική ονομασία, «Content factory» (είπαμε, στα πρότυπα των ευρωπαϊκών δικτύων), ο ΑΝΤ1 γυρίζει σελίδα και κάνει μια νέα αρχή, ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις των καιρών! Μια αίθουσα παραγωγής ειδήσεων, με νέα σύγχρονα μηχανήματα (για να μην διαμαρτύρεται και ο Γιώργος Παπαδάκης)… το κανάλι θα έχει τη δυνατότητα πλέον να βγάζει όλες τις ζωντανές του εκπομπές, από το πρωινό, μέχρι το δελτίο ειδήσεων και το «Dancing» από τις νέες εγκαταστάσεις του studio ΚΑΠΑ.

Έτσι, μετά τους δημοσιογράφους που θα έχουν την τύχη να εγκαινιάσουν πρώτοι το νέο… σπιτικό του καναλιού, θα ακολουθήσουν οι τεχνικοί και εν συνεχεία οι υπόλοιπες διευθύνσεις, ώσπου στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η μετακόμιση στα Σπάτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα