Η τάπα του Όλα 12 στην Ελεονώρα

Δεν υπάρχει πιο μεγαλειώδες άδειασμα, από αυτό που έφαγε η Μελέτη χθες βράδυ. Θέμος και Όλα 12 την ξεφτίλισαν! Κορυφαίο! Αφού έδειξαν τα βίντεο όπου κοπανιόταν τις προάλλες το πρωί για την περιβόητη υπόθεση Περρή – Γιολάντας Διαμαντή (παίρνοντας παραληρηματικά το μέρος της radio παραγωγού και χώνοντας τον παρτενέρ της)… στο καπάκι, ποια σκάει στο πλατό της βραδινής εκπομπής; Η Γιολάντα Διαμαντή! Την οποία κουβαλάνε στα χέρια τους τα Κόκκινα Χαλιά. Μιλάμε για την απόλυτη τάπα, που καταβρόχθισε η presenter του Star!

Νεράκι
και κατάπιε το
Έκπληξη; Καμία. Αυτά παθαίνει κανείς όταν σεληνιάζεται και λειτουργεί με εμπάθειες. Εκτίθεται όλη την ώρα. Άμα τη εμφανίσει! Και η Ελεονώρα είναι χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση. Που χρειάζεται έναν άνθρωπο δίπλα της, να την μαζεύει, για να μην την πατάει όπως καλή ώρα! Που αυτή πλακωνόταν (μόνη της)… και το ραδιοφωνικό δίδυμο ξεκαθάριζε στο Όλα 12 ότι δεν έχουν το nothing μεταξύ τους! Με τις υγείες της!

Με το στανιό ίντριγκα
Και με την ευκαιρία, αυτή η πρώην αρχισυντάκτρια της Λαμπίρη και νυν πανελίστρια της Ράλλη ονόματι Φρατζέσκα, σε ποια εποχή ζει; Απορία το έχουμε! Διότι είναι πολύ ξεπερασμένο (τουλάχιστον!) να τους ξεκαθαρίζει today η Γιολάντα Διαμαντή ότι δεν έχει το παραμικρό αρνητικό feeling για την αντικαταστάτρια της, Έλενα Παπαβασιλείου… και αυτή με το ζόρι να τις βάλει σε αντιπαράθεση! Πόση κατινιά και κατωτερότητα Jesus Christ μου!

Αποθέωση
Ας περάσουμε now όμως στα ευχάριστα! Τον τελευταίο καιρό μάς έχει συναρπάσει μία γκόμενα στην ΕΡΤ, λουκούμι! Άλλο να σας το λέμε, άλλο να την κάνετε watch! Ουδεμία σχέση! Ονομάζεται Ερμιόνη Κατιρτζόγλου και είναι η μετεωρολόγα της κρατικής. Τουλάχιστον το παλεύει! Διότι αν δείτε την «ευφράδεια» της, θα χαμπαριάσετε… Με το στανιό τής βγαίνουν οι λέξεις της καψερής, η χαρά της ανκοργούμαν να μιλά σε σύνδεση μαζί της! Τρικούβερτη!

Προφυλαχτείτε να περάσει η καταιγίδα!
Κλείνουμε, πώς; Με το ιστορικό χαμηλό! Όχι το βαρόμετρο, αλλά το ποσοστό της Πρωινής Μελέτη στα νεανικά, που μπουμπούνισε χθες. 14αρι! Μετά την τάπα από το Όλα 12 το βράδυ, της ήρθε και αυτό το μαντάτο το πρωί, Jesus Christ δεν έχουμε λόγια! Μόνο την αμέριστη αλληλεγγύη μας να εκφράσουμε στο κοντινό της περιβάλλον, για αυτά που θα τράβηξε!

Γιώτα Δημητρακοπούλου
Keywords
Τυχαία Θέματα