Η τάπα στον Στραβελάκη, η λογοκρισία για την Στάη και ο… παρεξηγημένος!

Με δορυφορική σύνδεση τα πιάνει ο Νίκος Στραβελάκης! Σχολιάζει τις δηλώσεις του Βενιζέλου ο Γιάννης Πρετεντέρης, μετά τη σύσκεψη των αρχηγών και εστιάζει στην ατάκα του: «Κυβέρνηση δεν υπάρχει χωρίς κοινοβουλευτική πλειοψηφία»… Το ακούει ο άνκορμαν και σπεύδει να συμπληρώσει ότι το είπε και χθες ο πρόεδρος, πως «χωρίς ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση».

Κόλλησε στο χθες αυτός
Για να τον διορθώσει βεβαίως ο Πρετεντέρης στο καπάκι και να

του τονίσει ότι today είπε κάτι διαφορετικό και επανέλαβε την αρχική του φράση! Διότι αυτό που μπουμπούνισε ο Στραβελάκης, το εκσφενδόνισε όντως χθες ο president, αλλά όχι σήμερα, που ήταν πιο μαζεμένος! Το ενδιαφέρον πάντως, ήταν στην αντίδραση τού άνκορμαν, όταν τον μάζεψε ο Πρετεντέρης! Χαμήλωσε κεφάλι και μάτια και δεν έβγαλε άχνα! Τουμπεκί κανονικότατο! Έτσι!

Έχει μέσα του τον τρόμο
Α, και μιας και ο λόγος τον έφερε. Τον Στραβελάκη. Βρε guys! Τι μας τον εκσφενδονίζετε τον άνθρωπο στην καμπάνια σας «Νοιάζομαι – μοιράζομαι»; Αφού τα έχουμε πει! Ο τύπος είναι της τρομοκρατίας! Βάλτε τον να αναμεταδίδει από Οκλαχόμα για τους ανεμοστρόβιλους! Εκεί μάλιστα! Στα νερά του!

Αντανακλαστικά όχι αστεία
Και μετά λέτε ότι ο Alpha δεν είναι σταθμός της ενημέρωσης. Huge mistake! Το μόνο channel που απόψε, λίγα λεπτά μετά το πέρας της σύσκεψης… έβαλε ταινία με την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και θέμα αντιρατσιστικό και μειονότητες! Αυτό που ταλανίζει μέρες τώρα το σύμπαν μας! Αυτά είναι!

Πες το μας βρε άνθρωπε να σε συμπονέσουμε!
Βρε βρε τι διαβάζουνε τα ματάκια μας και τι ακούνε τα αυτάκια μας! Ο λόγος που αμόλησε την βαρύγδουπη ατάκα τις προάλλες ο Λιάγκας, ότι αποχωρεί από το πρωινό… ήταν καυγάς με το wife του! Ε ρε τον άνθρωπο πώς εκτίθεται! Ε, τα sorry μας, αλλά εδώ αλλάζει το πράγμα! Τα παίρνουμε όλα πίσω όσα του καταλογίσαμε προχθές και τον υποστηρίζουμε κάργα! Γιατί;

Πρωτόγνωρα πράγματα
Διότι βρε guys μου, αν και στο ίδιο φύλο, καταλαβαίνουμε απόλυτα τι εστί γυναίκα! Σου κουδουνίζει τον εγκέφαλο και χάνεις τον μπούσουλα, αν δεν το ‘χεις και πολύ! Βρε τι να θυμηθούμε σας λέμε; Που την πρώτη εβδομάδα της τηλεοπτικής τους συνύπαρξης και ενώ ο Λιάγκας ήταν αυτός που είχε το περισσότερο τρακ και το ομολογούσε, μιας και δεν είχε εμπειρία στο ζωντανό…τον «καβάλαγε» η άλλη και δεν τον άφηνε να αρθρώσει λέξη; Απίθανη μιλάμε!

Μωρέ μπράβο…
Και εντάξει, εννοείται ότι όταν κάνεις τηλεόραση ισχύει το γνωστό «ο θάνατος σου η ζωή μου»! Άκρως ανταγωνιστικό σπορ! Αλλά όταν παρτενέρ σου είναι… ο husband σου; Το στεφάνι σου; Και όχι ένας οποιοσδήποτε συνεργάτης; Πάλι τον «καβαλάς» για να φανείς εσύ και να τον εξαφανίσεις; Η Σκορδά μάλλον ναι!

Έχουν μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια τούτοι
Κλείνουμε με τα φοβερά και τρομερά, που ακούσαμε τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την επίθεση της Χρυσής Αυγής στην Έλλη Στάη. Άκουσον άκουσον! Διαβάσαμε σε στήλες δημοσιογράφων, ότι δεν θα αναπαράγουν τις ατάκες της Χρυσής Αυγής, επειδή διαφωνούν και δεν θα τους δώσουν, λέει, βήμα! Ρε τι είναι τούτοι!

Μάλιστα…
Δηλαδή, για να το κάνουμε λιανά. Αν ο Τύπος ήταν στα χέρια αυτών των 2-3 journalists που έχουν την ίδια άποψη, δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι η ΧΑ είπε την ανκοργούμαν «σταφιδιασμένη» και «κότα». Δημοσιογράφοι θέλουν να αποκαλούνται και δεν λένε την είδηση! Απίστευτοι!

Τα εύγε μας!
Λες και δεν μπορούν να αναφερθούν και μετά βεβαίως να μιλήσουν για απαράδεκτους χαρακτηρισμούς! Όχι, τούτοι θέλουν να θάψουν την είδηση και να μεταφέρουν μόνο το σχόλιο τους! Και είναι οι πρώτοι που σε άλλη περίπτωση θα μιλήσουν για λογοκρισία! Α ρε country Ελλάδα με τους κομπλεξικούς δημοσιογράφους σου!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα