Η προκαταβολή, το σκάφος, οι εβδομαδιαίοι «Πρωταγωνιστές» και η Ζαχαρέα με το «ΘΕΜΑ»

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

Το μόνο που δεν έχουμε δει ακόμη, είναι τη Μάρα Ζαχαρέα να δίνει συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα»! Σύντομα όμως, θα γίνει κι αυτό (θυμηθείτε το)! Από τη στιγμή που η Χριστίνα Λαμπίρη οδεύει στον ΣΚΑΙ, ο Γιώργος Λιάγκας μεταπήδησε στον ΑΝΤ1, η Σοφία Παπαϊωάννου εγκαταλείπει τους «Φακέλους» (του Παπαχελά) για να πάει στον ALPHA, το ΚΚΕ

πουλάει τον «902» σε offshore και ο Γιώργος Αυτιάς από Δευτέρα ξεκινάει την παρουσίαση του πρώτου δελτίου ειδήσεων της ημέρας στον ΣΚΑΙ, όλα πλέον είναι πιθανά!

Τίποτα πια δεν αποκλείεται: από το να συρρικνωθούν απελπιστικά ή να αφανιστούν τελείως παραδοσιακά συγκροτήματα Τύπου, μέχρι ξένες Πρεσβείες να διορίζουν και να παύουν δημοσιογράφους! Ωστόσο, η μητέρα των μαχών ξεκινάει τη Δευτέρα με την πρεμιέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA με την Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τα άλλα παιδιά και, αναμένουμε περίπου σε δυο εβδομάδες να ακολουθήσει η πρεμιέρα του δελτίου ειδήσεων του STAR, με Μάρα Ζαχαρέα και Νίκο Χατζηνικολάου. Οι τελευταίοι που για αρχή έχουν – όπως είναι φυσικό – χαμηλά τον πήχη της τηλεθέασης, δεν έχουν αποφασίσει ακόμη αν θα προχωρήσουν σε ευθεία σύγκρουση με το δελτίο ειδήσεων του μεγάλου καναλιού ή θα περιοριστούν να ανταγωνιστούν τον Νίκο Ευαγγελάτο και τον Αντώνη Σρόιτερ που ξεκινούν νωρίτερα!

Κατά τα άλλα, στο κανάλι του Φαλήρου μπορούμε πλέον να μιλάμε για σχίσμα: από τη μία πλευρά Κώστας Κιμπουρόπουλος, Σία Κοσιώνη και Άρης Πορτοσάλτε, υπό τον Σταμάτη Μαλέλη. Και από την άλλη, Νίκος Ευαγγελάτος, Βασίλης Λυριτζής, Δημήτρης Οικονόμου και Εύα Αντωνοπούλου, υπό τον Χρήστο Παναγόπουλο. Εξαιρούνται, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου που έχει τον τρόπο του (να επιβιώνει) και ο Αλέξης Παπαχελάς που τρίβει τα χέρια του με τα όσα συμβαίνουν!

Τέλος, ενώ βαδίζουμε ολοταχώς για το φθινόπωρο εκκρεμεί να απαντηθεί ο γρίφος του καλοκαιριού, για το αν ο Γιώργος Λιάγκας αγόρασε το νέο σκάφος πριν ή μετά την συμφωνία με τον ΑΝΤ1; Κι αν ήταν με την προκαταβολή από το νέο «μαγαζί» ή αποταμιεύσεις χρόνων;

Άλλους πάλι τους απασχολεί αν ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βγαίνει από το προσωπικό του γραφείο στη «Real News» για να σχολιάζει την επικαιρότητα στο STAR ή θα «ξεσπιτώνει» την ομάδα του «Real life»!

Πάντως οι φανατικοί τηλεθεατές του Σταύρου Θεοδωράκη ζουν στιγμές έκστασης που οι «Πρωταγωνιστές» από δεκαπενθήμεροι θα γίνουν εβδομαδιαίοι!

Keywords
Τυχαία Θέματα