Η Παναγιά έκανε το θαύμα της και «ψόφησε» η διαπλοκή

Μια ρύθμιση χρέους απομένει για να απογειωθεί η χώρα…

Το MEGA έχει σχεδόν απονεκρωθεί… Οι μέτοχοί του το εγκατέλειψαν… Ο ΔΟΛ είναι σε φθίνουσα πορεία, δημοσιογράφοι αποχωρούν ο ένας μετά τον άλλον… Ο Σταύρος Ψυχάρης ελέγχεται από τη Δικαιοσύνη για δάνεια και για τα πόθεν έσχες… Ενώ ο Φώτης Μπόμπολας έχει περιοριστεί στο χρεωμένο από τα δάνεια ΠΗΓΑΣΟ, δηλώνοντας ότι δεν έχει πρόθεση να συμμετάσχει στο νέο τηλεοπτικό τοπίο… Και παράλληλα το «ΕΘΝΟΣ» – κατά κοινή ομολογία, εχθρών

και φίλων, το έχει «γυρίσει»!

Με άλλα λόγια αυτό που ονοματιζόταν ως διαπλοκή στην Ελλάδα έχει δεχθεί ισχυρά πλήγματα, με αποτέλεσμα οι «βλάβες» σε κάποιες περιπτώσεις να είναι αθεράπευτες.

Δεν έχει σημασία ποιος επέφερε τα «χτυπήματα» για να του αναγνωριστούν τα credits… Άλλωστε ήταν συνδυασμός γεγονότων και καταστάσεων… Σημασία έχει αν τελικά η κοινωνία και η πολιτική ζωή του τόπου απαλλάχτηκε από τον καταραμένο όφι!

Διότι αν η διαπλοκή σε αυτόν τον τόπο ήταν το MEGA, ο ΔΟΛ και ο ΠΗΓΑΣΟΣ, τότε «ξεμπερδέψαμε» εύκολα και «αναίμακτα»!

Σύμφωνα με μια θεωρία την οποία ασπάζεται η Εφημερίδα των Συντακτών… Η διαπλοκή στην Ελλάδα ήταν ο Λαμπράκης και ο Ψυχάρης. Μάλιστα κυκλοφόρησαν και σχετικό ένθετο πριν λίγους μήνες που μοιράστηκε δωρεάν από την εφημερίδα. Υποθέτουμε λοιπόν σύμφωνα με τα γεγονότα ότι η διαπλοκή στην Ελλάδα, αν δεν «πέθανε» τουλάχιστον «ψυχορραγεί»!

Κατά συνέπεια και πριν αναρωτηθούμε τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους, υποθέτουμε ότι λύθηκε το μισό πρόβλημα της Ελλάδας (που ήταν η διαπλοκή του MEGA και του Ψυχάρη)… Δηλαδή, αν γίνει και μια ρύθμιση του χρέους… Τότε την κάναμε λαχείο, ποιος μας πιάνει!

The post Η Παναγιά έκανε το θαύμα της και «ψόφησε» η διαπλοκή appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα