Η... μισή αλήθεια να λέγεται

Μείζον θέμα στο ελληνικό διαδίκτυο έχει γίνει εδώ και λίγες ώρες ένα πλάνο από την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στην Ουκρανία. Οι τίτλοι για άλλη μια φορά ήταν βαρύγδουποι και υπαινικτικοί.

“O Τσίπρας παράτησε τον Ποροσένκο” γράφει το Πρώτο Θέμα. Το Star στην ιστοσελίδα του φιλοξενούσε το ίδιο θέμα με τίτλο “Γιατί τον λένε ΑΛΕΞΗ και ΜΠΟΡΕΙ! Ο Τσίπρας άφησε σύξυλο τον Ουκρανό πρωθυπουργό”

και με φωτογραφία φυσικά να δείχνει τον Ουκρανό Πρόεδρο να είναι μόνος του στο πλάνο.

Ο λόγος για το “φοβερό” συμβάν που εκτυλίχθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου του Αλ.Τσίπρα με τον Π.Ποροσένκο μετά την συνάντηση που είχαν στην Ουκρανία.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάποια στιγμή βγαίνει από το πλάνο της κάμερας και επιστρέφει μετά από λίγο με ένα μπουκάλι νερό.

Το ίδιο είχε συμβεί πριν από λίγο με τον Ουκρανό Πρόεδρο αυτή την φορά να βγαίνει για να πάρει ένα μπουκάλι νερό.

Ενα προφανές μικρό λάθος στην οργάνωση της συνέντευξης Τύπου ,αφού πάντα υπάρχει νερό σε αντίστοιχες περιπτώσεις, έγινε αφορμή να ανακαλύψουν ορισμένα site διάθεση για… αντίποινα από την πλευρά του έλληνα πρωθυπουργού.

Από κοντά και η περίφημη πλέον… “Ομάδα Αλήθειας” που ανάρτησε το βίντεο στην ιστοσελίδα της σημειώνοντας την… μισή αλήθεια. Μόνο αυτή που την εξυπηρετούσε.

Η προπαγάνδιστες πάντα όταν στερούνται φαντασίας προκειμένου να κατασκευάσουν ψέματα καταφεύγουν στην τακτική της μισής αλήθειας.
Πηγή avgi.gr

The post Η... μισή αλήθεια να λέγεται appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα