Η μετακόμιση, το ραντεβού και ο τζαμπατζής που κερνούσε με τα γλυκά του Κιμπουρόπουλου

Τα νέα καθήκοντα του Κώστα Κιμπουρόπουλου στον ΣΚΑΙ, σηματοδοτούνται και από μια χωροταξική αλλαγή, στην οποία ορισμένοι στο Φάληρο, εκτός από πρακτική σημασία της αποδίδουν και συμβολική! Συγκεκριμένα το στέλεχος, μετακινείται από το γραφείο του στον 6ο όροφο του κτιρίου των εγκαταστάσεων του καναλιού, σε παρακείμενο γωνιακό γραφείο, μεγαλύτερο και με καλύτερη θέα – επίσης στον ίδιο όροφο, που χρησιμοποιούσε τα προηγούμενα χρόνια ο πρώην

διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Παναγόπουλος.

Έτσι θα έχει άπλα για να κάνει με άνεση τα ραντεβού του! Μάλιστα ένα από τα τελευταία του ραντεβού με γνωστό πολιτικό συντάκτη που στο παρελθόν κατείχε και επιτελική θέση σε τηλεοπτικό σταθμό… έχει ήδη τροφοδοτήσει τις συζητήσεις στους διαδρόμους του Φαλήρου!

…Που δεν λείπουν και τα ευτράπελα… όπως για παράδειγμα η ιδέα που είχε κάποιος τζαμπατζής συνονόματος του Κώστα Κιμπουρόπουλου την περασμένη Πέμπτη 21 Μαΐου ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης! Το στέλεχος που ήθελε να κεράσει όλους τους εργαζόμενους … φρόντισε εγκαίρως και έστειλε γλυκά σε όλους τους ορόφους και σε όλα τα γραφεία, σε μεγάλες ποσότητες για να φθάσουν… Ο τζαμπατζής συνονόματος βλέποντας τις τεράστιες ποσότητες, έκρινε σκόπιμο να οικειοποιηθεί ένα μέρος και να περιφέρεται στα γραφεία του ορόφου του κερνώντας με τα γλυκά του Κιμπουρόπουλου! Σύντομα όμως προδόθηκε, γιατί τα κουτιά έγραφαν επάνω το όνομα αυτού που πραγματικά κερνούσε τους συναδέλφους του!

The post Η μετακόμιση, το ραντεβού και ο τζαμπατζής που κερνούσε με τα γλυκά του Κιμπουρόπουλου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα