Η μάχη δεν θα κριθεί μόνο από τον νικητή, αλλά και από την διαφορά μεταξύ τους

Η πρεμιέρα, τα άγχη, τα υπέρ και τα κατά της κάθε πλευράς

Η σύγκρουση έτσι κι αλλιώς ήταν αναπόφευκτη, με την απόφαση όμως του MEGA να ξεκινήσει ο Πέτρος Κωστόπουλος και το «Πρωινό mou» την ερχόμενη Δευτέρα, 14 του μηνός, που είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα και του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, η μάχη παίρνει πλέον επικές διαστάσεις! Φυσικά πρόκειται

για μαραθώνιο, αφού καθημερινά και τα δυο επιτελεία θα δίνουν τον αγώνα για την πρωτιά. Ωστόσο, η συγκεκριμένη μάχη, δεν θα κριθεί μόνο από τον νικητή, αλλά και από τη διαφορά που θα έχουν τα δυο προγράμματα μεταξύ τους. Με άλλα λόγια, είναι διαφορετικό ένας από τους δυο να προηγείται με τεράστια διαφορά από τον άλλο και διαφορετικό η απόσταση που τους χωρίζει να είναι μερικές δεκαδικές μονάδες!

Σημειώνεται, ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά προετοιμάζονται σκληρά περίπου έναν μήνα, με πρόβες, αλλά και φροντίζοντας τις λεπτομέρειες της νέας εκπομπής τους, αφήνοντας πολλούς άφωνους (στο νέο τους κανάλι) με την επαγγελματικότητα, αλλά και την εργατικότητα που επιδεικνύουν, δουλεύοντας πολλές ώρες καθημερινά. Φυσικά το γεγονός αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα, αν δεν συντρέξουν κι άλλοι λόγοι… Αλλά δεν παύει να είναι ενδεικτικό της ποιότητας των παρουσιαστών.

Από την άλλη πλευρά ο Πέτρος Κωστόπουλος ακολουθεί άλλη μέθοδο. Μπορεί ο ίδιος να απουσίαζε για αρκετές ημέρες στο εξωτερικό, ωστόσο οι επιτελείς του MEGA δούλευαν αόκνως σε όλα τα επίπεδα για την προετοιμασία της νέας εκπομπής. Όλα φυσικά θα κριθούν στο… ρινγκ και αυτή είναι η απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι το μεγάλο κανάλι βιάστηκε να κάνει πρεμιέρα, χωρίς να έχει προετοιμαστεί αναλόγως. Άλλωστε ο Πέτρος Κωστόπουλος προέρχεται από έναν χώρο που έχει συνηθίσει να δουλεύει με άλλον τρόπο… και να κάνει το ίδιο αποτελεσματικά τη δουλειά του. Τέλος, το προφίλ του για το οποίο πολλοί ερίζουν, σημειώνεται ότι μάλλον θετικά θα λειτουργήσει, με την έννοια του ελκυστικού στο τηλεοπτικό κοινό που θα κληθεί να τον συνηθίσει στο νέο του ρόλο. Φυσικά, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού θα «μαλακώσει» τις… όποιες γωνίες, ενώ πιθανότατα, θα φέρει στην τηλεόραση ένα νέο κοινό της ηλικίας των παρουσιαστών που μεγάλωσε διαβάζοντας τα περιοδικά τους!

Τέλος, ως προς το άγχος των δυο πλευρών… Είναι φυσιολογικό να έχει χτυπήσει κόκκινο. Αφού από τη μία πλευρά, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποζητά την αποδοχή μέσα από τον νέο του ρόλο στο «Πρωινό mou» – άλλωστε το MEGA έχει «κλειδωμένο» κοινό στη συγκεκριμένη ζώνη – και μοιραία θα πέσει στα «μαλακά»! Ενώ από την άλλη πλευρά, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ρισκάρουν με σχετική ασφάλεια έχοντας επιλέξει το καλοκαίρι να μετακινηθούν από το MEGA στον ΑΝΤ1. Μάλιστα με δεδομένο ότι το ζευγάρι και τα τρία χρόνια της παρουσίας τους στην πρωινή ζώνη έχουν μόνο επιτυχίες να θυμούνται, συνάγεται ότι το άγχος τους θα είναι ακόμη μεγαλύτερο φέτος για να τις επαναλάβουν. Αν και οι γνωρίζοντες την ανασφάλεια του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, επιμένουν ότι η αχίλλειος πτέρνα τους έχει να κάνει με το ίδιο το πρόσωπο του Πέτρου Κωστόπουλου που θα είναι «απέναντί» τους. Διότι είναι ένα πρόσωπο που ανέκαθεν θαύμαζαν και ως εκ τούτου ψυχολογικά λειτουργεί επιβαρυντικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα