Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ελέγχει τα ΜΜΕ έχασε κι αυτά που είχε!

Έωλο ότι όλο αυτό σχεδιάστηκε για να ελέγξει την ενημέρωση

Είναι αστείο να ισχυρίζεται κανείς ότι όλη η ιστορία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών σχεδιάστηκε από την κυβέρνηση για να ελέγξει τα ΜΜΕ. Ακόμη όμως κι αυτή να ήταν η πρόθεσή της από το αποτέλεσμα που προέκυψε δείχνει ότι απέτυχε!

Δεν είναι μόνο ότι το αποτέλεσμα της δημοπρασίας ανέδειξε με εξαίρεση την εταιρία Καλογρίτσα… Δύο «ορκισμένα» και αποδεδειγμένα εχθρικά κανάλια για την κυβέρνηση, δηλαδή τον ΣΚΑΙ

και τον ΑΝΤ1… Επιπλέον όμως και το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι αφελές να το μετρήσει κανείς πριν το δει στα «φιλικά» για την κυβέρνηση… Δεδομένου των στενών σχέσεων που παραδοσιακά διατηρεί ο εφοπλιστής με τη συντηρητική παράταξη και την Ντόρα Μπακογιάννη… Ενώ δεν θα πρέπει να αγνοεί κανείς – τουλάχιστον σε επίπεδο φημών ακόμη, ότι το κανάλι θα στελεχωθεί από δημοσιογράφους που επίσης δεν φημίζονται για τις «φιλικές» τους διαθέσεις απέναντι στην κυβέρνηση.

Αλλά και επειδή κανένας επιχειρηματίας δεν θα βάλει πάνω από το συμφέρον του τις σχέσεις του με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Επίσης με το αποτέλεσμα της δημοπρασίας «γεννήθηκαν» και τρεις νέοι ισχυροί αντιπολιτευτικοί όμιλοι για την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα που δεν τους είχε υπολογίσει!

Εκτός λοιπόν ότι έχασε δυο «φιλικά» – κατά κοινή ομολογία, σταθμούς που έμειναν εκτός διαγωνισμού, το STAR και τον ALPHA…Και τώρα πλέον ξεκίνησαν το σφυροκόπημα στην κυβέρνηση… Η κυβερνητική συμμαχία θα έχει – επίσης, απέναντί της όπως ήδη άρχισε να φαίνεται και το συγκρότημα του Νίκου Χατζηνικολάου που μέχρι πρότινος – αν δεν ήταν φιλικό, πάντως εχθρικό δεν το έλεγες!

The post Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν ελέγχει τα ΜΜΕ έχασε κι αυτά που είχε! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα