Η φτωχή αποστολή των ελληνικών ΜΜΕ στο Λονδίνο και οι ελληνικές πατέντες

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για όλο τον κόσμο, όχι όμως για τα ελληνικά ΜΜΕ. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η κάλυψη τους, όταν για παράδειγμα τη συγκρίνεις με τους φιλικούς αγώνες στο εξωτερικό του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ κλπ. Με άλλα λόγια, ενώ τα φιλικά, είτε είναι  με

τις γνωστές μπυραρίες, τα καφενεία είτε με καλές ομάδες, ο ελληνικός τύπος τα καλύπτει με αποστολές, φωτογράφο και γενικά με τον καλύτερο τρόπο, για τους Ολυμπιακούς «μην τον είδατε τον Παναγή»!

Συγκεκριμένα από τον αθλητικό τύπο η πρώτη σε κυκλοφορία SPORT DAY, δεν εδέησε να στείλει έναν άνθρωπο. Το ίδιο και ο ΣΠΟΡ FM που βάσει μετρήσεων είναι πολύ ψηλά στις ακροαματικότητες. Αντίθετα στον Πήγασο βρήκαν μια πατέντα ελληνικής προέλευσης και παρουσιάζουν επίσημα τέσσερις απεσταλμένους, μοστράροντας μάλιστα τις ανάλογες φωτο στη πρώτη σελίδα του GOAL! Βέβαια ο ένας είναι εκεί με τα λεφτά της ΕΟΕ, αφού είναι ο υπεύθυνος τύπου της ΕΟΕ και οι δυο κυρίες ανήκουν σε άλλα Μέσα, και συγκεκριμένα σε διαφορετικές ψηφιακές πλατφόρμες! Ο τέταρτος ένας νεαρός ρεπόρτερ εμφανίζεται ως απεσταλμένος, αλλά η πιάτσα αδυνατεί να πιστέψει, πως ο Μπόμπολας χρεώθηκε 3000 ευρώ για να μεταφέρει το κλίμα των αγώνων στο ελληνικό κοινό…

Σε επίπεδο εφημερίδων τα ΝΕΑ έχουν απεσταλμένο, υπάρχουν δε, και δυο φωτογράφοι από ισάριθμα πρακτορεία και μετά ακολουθεί το χάος!

Έτσι το φίδι από την τρύπα καλείται να βγάλει η ΕΡΤ που έχει μεν πολυπληθή αποστολή και βέβαια πολλαπλά λάθη!

Η ουσία είναι πως η κρίση  έχει χτυπήσει για τα καλά την ενημέρωση, και το γεγονός πως οι Έλληνες απεσταλμένοι δημοσιογράφοι μετριούνται στα δάκτυλα, καταλήγει εις βάρος της ενημέρωσης και του ίδιου του επαγγέλματος!

Keywords
Τυχαία Θέματα