Η εξαίρεση της ΕΡΤ

Για να τα λέμε πάντως λιανά και κατανοητά… ε, δεν είναι και νούμερα αυτά που κάνουν με τόσο λίγο ανταγωνισμό, το δίδυμο Φερεντίνος – Χρηστίδου! Να μας συγχωράει η μεζονέτα τής presenter, αλλά όταν ψυχαγωγία κάνουν μόνο δύο channels και οι απέναντι σου ρίχνουν 25 μονάδες στο νερό στα νεανικά (today μαντάτα) … ε, δεν πας και πρίμα!
Όχι διότι σε δηλώσεις ανεμοστροβιλίζουν όλη την ώρα ότι είναι ικανοποιημένοι οι everyone, με τις επιδόσεις τους. Καλέ το έχουμε ξαναμπουμπουνίσει, αν υπήρχε και Μενεγάκη

απέναντι, να τα μονοψήφια! Αλλά ας όψεται!

Χαίρεσαι να τους κάνεις watch  
Λοιπόν, καιρός να το καταθέσουμε. Από τα πιο ωραία δίδυμα της ελληνικής television που το γουστάρουμε τρελά, είναι… Αμυράς με Τσιτσιμπίκου! Ω yes! Βγάζουν μια ζωντάνια αμφότεροι, θετική ενέργεια βρε guys μου και κυρίως φαίνεται ότι είναι κανονικοί άνθρωποι. Σημαντικότατο και σπάνιο!
Για να μην σχολιάσουμε ότι ξεχωρίζουν τραγικά από όλους τους υπόλοιπους presenters της κρατικής ε; Παλιούς και νέους! «Ταριχευμένους» και μη!

Μπήλιω η predictor!
Με την ευκαιρία, που είμαστε στην κρατική, τι κάναμε hear χθες βράδυ αργά στην επανάληψη της Μπήλιως Τσουκαλά; Άκουσον, άκουσον! Της εκμυστηρεύτηκε καλεσμένη της τραγουδίστρια, ότι είχε αισθανθεί πως είναι έγκυος στην εκπομπή, όταν ήταν ξανά εκεί και τραγούδαγε! Το είχε καταλάβει, λέει, πήγε σπίτι μετά το «Έχει γούστο» έκανε το τεστ… και της βεβαιώθηκε η pregnancy!

Ψυχραιμία  
Τέτοια η ανείπωτη τους χαρά να προβάλλουν την αποκλειστική συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη, που έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια! Ο λόγος για το μεσημεριανό του Star, που έπεσαν με τα μούτρα να ερμηνεύσουν την κριτική του journalist στις σατιρικές εκπομπές… και έβγαλαν μια ορθογραφία στα σουπεράκια τους, μούρλια! Απλά μωρέ ο άνθρωπος άνοιξε τους ασκούς του «Αιώλου»… Ψιλοπράγματα!
Λεπτομέρεια επίσης, ότι οι ασκοί δεν ήταν πολλοί, αλλά ένας!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα