Η ενθουσιώδης, ο ντόμπρος και η αυστηρή

Αφασία η Σοφία Δήμτσα στο today δελτίο του Mega. Ξεκίνησαν στην αρχή με ρεπορτάζ της για κατασχέσεις μισθών και συντάξεων σε όσους οφειλέτες δεν πληρώσουν (μας έκαναν την καρδιά περιβόλι) και βγήκε λίγο πριν το τέλος του δελτίου ο Χάρης Θεοχάρης, να το διαψεύσει!

Ετοιμοπόλεμη
Η πλάκα ήταν που την ώρα της παρέμβασης, είχε φέρει η Τρέμη στο παράθυρο την Δήμτσα, η οποία ήταν έτοιμη… να ορμήσει! Δεν χρειάστηκε όμως διότι ο γραμματέας εσόδων δεν ήταν και πολύ σαφής ότι δεν

τέθηκε το θέμα (τα ψιλομάσαγε) και δήλωσε απλά ότι δεν θα γίνει… Οπότε τα μπαζούκας μπήκαν μέσα!

Τι είναι τούτο…;
Α και με την ευκαιρία. By the way! Η μεγάλη αφασία ήταν η εμφάνιση του Γιώργου Παππού στο δελτίο! Ειδικά today, παραέγινε! Πιο ατημέλητος από ποτέ! Ένα μαλλί ο άνθρωπος, τύφλα να έχει ο φρου φρου! Και όπως και να το κάνουμε το πλάνο του πλάι σε Τρέμη και Πρετεντέρη είχε το χιούμορ του!

Αθάνατη Θρασκιά!
Την Ράνια Θρασκιά είχε καλεσμένη today η Ελένη Μενεγάκη. Μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τη νέα της εκπομπή στην κρατική και εκεί που τα έλεγαν ωραία και μια χαρά, ρωτάει η οικοδέσποινα αν έχουν βρει τον τίτλο. Και εκεί είναι που έρχεται το γέλιο!

Κατάρα!
Διότι από τη μία η Θρασκιά είχε την χαρά την τρικούβερτη του στυλ «Να κάνω την παγκόσμια πρώτη;;;» … και από την άλλη η Μενεγάκη ανταποκρίνεται με βαριεστημένο και αδιάφορο ύφος «Α, όχι μην πάρω και το βάρος!».
Αυτή η Θρασκιά να μην μπορεί να μεταδώσει στον δίπλα της ποτέ τον ενθουσιασμό της βρε guys μου, την κατατρέχει!

Υ.Γ. Οφείλουμε να ομολογήσουμε πάντως ότι είχαν ωραία ιδέα τίτλου, «Αλλάζω αλλά ζω». Nice!

Την παντόφλα την έχει μόνιμο αξεσουάρ της
Πω πω Jesus Christ μου, τι είναι τούτη! Ο λόγος για την Σκορδά, που αν δεν γίνεται το δικό της, σκυλιάζει! Κανιβάλιζαν today πάλι Λιάγκας και Ουγγαρέζος με το θέμα Ηλιάδη και του trash τραγουδιού. Η άλλη, ήθελε να σταματήσουν και πέρναγε στο επόμενο. Μέχρι που αγριοκοιτάζει με ένα σατανικό βλέμμα τον Ουγγαρέζο… επειδή έκανε πλάκα ακόμα με τον husband της! Δεν αντέχει να μην είναι το επίκεντρο, με τίποτα!

Ωραίος
Είναι ωραίο αυτό με τον Φερεντίνο και την αλήθεια που βγάζει! Έτσι με ειλικρίνεια απάντησε και χθες στην Μακρυπούλια όταν αυτή τον ρώτησε αν θα μπορούσε να χορεύει για 3 μήνες «όπως τα παιδιά» και όχι μόνο για μία εμφάνιση. Η συνέχεια απολαυστική! Αυτός της λέει όχι βέβαια, αυτή αναρωτιέται μα γιατί, της το αντιστρέφει αν θα μπορούσε η ίδια, τη σκαπουλάρει αυτή ότι το κάνει από άλλο πόστο… για να πάρει το ακαριαίο answer, «Έτσι θα το έκανα και εγώ»! Και έμειναν παγωτό!

Άλλαξαν πλέον οι εποχές
Βέβαια για να σχολιάσουμε και το άλλο, ε δεν νομίζουμε ο Ant1 να μην του είχε ζητήσει επίμονα και άλλη φορά να χορέψει… Τι άλλαξε now; Ότι τότε αν ήσουν και great presenter μπορούσες να ασκήσεις βέτο, τώρα; Τουμπεκί βαρβάτο!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα