Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών «υιοθετεί» 500 οικογένειες

Σε μία σημαντική συμφωνία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, για την ενίσχυση οικογενειών με ανήλικα παιδιά, που πλήττονται από την οικονομική κρίση, προχώρησε ο δήμος Αθηναίων.

Η απόφαση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ανακοινώθηκε από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Θεόδωρο Βενιάμη στον δήμαρχο Αθηναίων, κ. Γιώργο Καμίνη. Με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια, σε πρώτη φάση 500, και άμεσα επιπλέον οικογένειες δημότες της Αθήνας, παραλαμβάνουν, μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας

Πολιτών του Δήμου Αθηναίων, κάθε μήνα δέμα βάρους 35 κιλών, που περιλαμβάνει βασικά είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης.

«Η απόφαση αυτή της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών έχει εξαιρετικό συμβολικό χαρακτήρα και καταδεικνύει την σημασία ύπαρξης ενός μηχανισμού αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας την ανάγκη τέτοιου τύπου προσφορές να γίνουν οδηγός για όλους.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που έχει σαφή προσανατολισμό να ενισχύσει την οικογένεια, τα παιδιά και τους νέους και επικεντρώνεται σε περιοχές που έχουν πληγεί από τη δυσμενή συγκυρία.

Η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών σημειώνει ότι έχει ήδη προγραμματίσει ένα πλαίσιο ενεργειών κοινωνικής προσφοράς σε όλη τη χώρα συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση ευεργεσίας της ναυτιλιακής κοινότητας στον τόπο μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα