Η χθεσινή παράσταση του «θεατρικού συγγραφέως» ή «θιασάρχη» Μουλόπουλου, από την Κουμουνδούρου

Email Σεραφείμ Χ. Μηχιώτη στο enimerosi24

Ανεξαρτήτως του αν υπογράφει σήμερα ως θεατρικός συγγραφεύς ή θιασάρχης ο Μουλόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, από την τελευταία σελίδα του κυριακάτικου φύλλου του κομματικού δελτίου της «ΑΥΓΗΣ», είναι σαφές ότι γνωρίζει πολλά, τα οποία δεν τολμά να τα πει “με όνομα και διεύθυνση”,αν και-όπως σπεύδει να βεβαιώσει-“κάθε ομοιότητα με πρόσωπα και γεγονότα της πολιτικής ζωής είναι εσκεμμένη”.

Το ερώτημα το οποίο προκύπτει αφεύκτως είναι: Ο αρθρογράφος πότε “ανεκάλυψε” τα καταγγελλόμενά του περί “αρουραίων” δημοσιογράφων-συναδέλφων του, “καραβοπόντικες”,

όψιμους γλειψιματίες κ.ο.κ ;

Αν τα ενετόπισε όλα αυτά όλως εσχάτως, τότε μπορεί κανείς να σκεφθεί, ότι, παρά την μακρά πορεία του εις τη δημοσιογραφία, δεν ήταν επαρκώς ικανός συνάδελφος, βάσει (και) του Μανωλάκειου κώδικος δημοσιογραφίας, ο οποίος είδε το φως της δημοσιότητος από το ίδιο κομματικό δελτίο, τον παρελθόντα Μάϊο.

Αν, τουναντίον, τα εγνώριζε όλα αυτά, πράγμα προδήλως προφανές ως “δεξί χέρι” του διευθυντού του εις το ΔΟΛιο “ΤΟ ΒΗΜΑ” επί σειρά ετών (η διατύπωση “ΔΟΛιο” δανεική και όχι κατ’ ανάγκη αποδεκτή, από τη διατύπωση πολλών ΣΥΡΙΖΑίων, δηλαδή του κόμματός του), τότε τα συνεκάλυπτε εκουσίως γιά μεγάλο χρονικό διάστημα. Δεν χωρεί άλλη λογική εξήγηση.

Τυχόν ετεροχρονισμένη ειλικρίνεια δεν αθωώνει κανέναν, ως προς τον πρότερο ελεγκτέο βίο του…

Φρονώ ότι (και) ο συγκεκριμένος αρθογράφος-“υστερογράφος” του κομματικού δελτίου, πρέπει να είναι πιό μετρημένος.

Προσωπικώς αυτό θα έπραττα, από ανάγκη αυτοσεβασμού μου..

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα