Η χολιγουντιανή Λαγκάρντ, ο «ξεχωριστός» Δημάδης και τα ραβασάκια της Κωνσταντοπούλου!

Ωραίο θέαμα πάντως απόψε ε! Κανένα παράπονο δεν έχουμε τα viewers! Να κάνεις watch ομιλίες live ΒενιζέλουΤσίπρα να αλληλοσπαράσσονται; Βασικά όπως το είδαμε, ο president του ΠαΣοΚ τον είχε βάλει

κάτω! Και τον χτύπαγε σαν το χταπόδι! Τον εξαφάνισε τον καψερό τον Τσίπρα! Θεϊκή όμως και η κάμερα η άτιμη! Που έδειχνε την Ζωή Κωνσταντοπούλου να έχει αναλάβει δράση στις δευτερολογίες και να προμηθεύει τον αρχηγό της με ραβασάκια! Τα έλεγε αυτός προφανώς και μετά τον καμάρωνε!

Αυτός τον είχε όντως αποκλειστικά!
Όλοι έχουν συνέντευξη της Λαγκάρντ, ο Δημάδης κάνει πρεμιέρα στον Alpha, με τον πρώην διευθυντή του ΔΝΤ, τον Τζον Λίπσκι! Μες στην επικαιρότητα ο φιγουρίνις! Όλοι οι ανταποκριτές των channels έχουν δηλώσεις τής νούμερο 1 γυναίκας που το όνομα της βουίζει στο country μας, το πρώην κελεπούρι του Σκάι θέλει να ξεχωρίσει! Και μπουμπουνάει βαρύγδουπα… τον ex!
Ε, έκανε και μια ερωτησούλα νωρίτερα στη Λαγκάρντ είδαμε, μαζί με άλλους… Έτσι για το καλό! Και μετά πήγε στη σαρωτική του θεματάρα!

Το βούτηξε από κάνα άντρα;
Καλέ τι φόρεσε η Σοφία Φασουλάκη και βγήκε απόψε στο μαραθώνιο δελτίο μετά τις δευτερολογίες; Είχε μπουρλιάσει ένα σακάκι κάμποσα νούμερα μεγαλύτερο της με κάτι ώμους να, το συνδύασε και με ένα φουλάρι τής κακιάς ώρας και εκσφενδονίστηκε στο παράθυρο! Γυναικάρα, μη συζητάτε!

Ο Ζουμπουλάκης έπρεπε να της πάρει συνέντευξη!
Η δε Λαγκάρντ πάντως από την άλλη, μοίραζε αφειδώς τις «αποκλειστικές» συνεντεύξεις! Καθόταν ωσάν την χολιγουντιανή ηθοποιό και με τα ίδια ρούχα περνούσαν ένας – ένας οι έλληνες journalists!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα