Η αθόρυβη επέλαση του Βαγγέλη Μαρινάκη (και) στα ΜΜΕ

Η Ελλάδα χρωστάει 280 δις ευρώ. Ο ελληνικός λαός αριθμεί 11,33 εκατομμύρια. Κάθε Έλληνας χρωστάει περίπου24.800 ευρώ. Με τις σημερινές τιμές των ομολόγων, κοστίζει μόνο 2,951ευρώ για έναν Έλληνα Χωρίς Χρέος. Επισκέπτεστε τη σελίδα μας συχνά για περισσότερες ανακοινώσεις και περισσότερα Άτομα και Επιχειρήσεις Χωρίς Χρέος.

Το Greece

Debt Free (GDF) είναι ένας μη κερδοσκοπικός, μη κυβερνητικός, μη πολιτικός οργανισμός, σχεδιασμένος για να βοηθήσει επιχειρήσεις και ιδιώτες να λάβουν δράση για το εθνικό χρέος, ώστε να μειωθεί σε βιώσιμο επίπεδο. Από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του εφοπλιστή Πέτρου Νομικού ήταν ο φίλος του Βαγγέλης Μαρινάκης εφοπλιστής και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Ίσως ο πιο πολυσυζητημένος επιχειρηματίας στην Ελλάδα σήμερα και ο μόνος που κινεί το χρήμα. Κι αυτό παρότι ο Μαρινάκης έχει τη φήμη του “σφιχτού” όσο αφορά την διαχείριση των οικονομικών του. Αυτό δείχνουν άλλωστε και οι προσεκτικές κινήσεις του σε όλα το φάσμα των δραστηριοτήτων του. Από τον εφοπλισμό,ως τη πολιτική και τα ΜΜΕ.

Για τον ίδιο έχει μεγάλη σημασία όμως η προσφορά στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες του και ιδιαίτερα στα μικρά παιδιά. Η εικόνα της ομάδας του Ολυμπιακού στο πλευρό της Μαριάννας Βαρδινογιάννη και η δωρεά για το Νοσοκομείο της Ελπίδας ήταν από τις πλέον χαρακτηριστικές των λιγοστών δημοσίων εμφανίσεων του εφοπλιστή.

Σε αντίθεση με άλλους επιχειρηματίες οι οποίοι επιχειρούσαν απόβαση στον ναρκοθετημένο χώρο των ΜΜΕ, ο Μαρινάκης κάνει κινήσεις που θα ζήλευαν και οι πλέον έμπειροι του χώρου.Διαβλέποντας ότι μόνο τα διαδικτυακά ΜΜΕ έχουν μέλλον φρόντισε μεθοδικά να αναπτύξει μια ομπρέλα με δυναμικά ηλεκτρονικά μέσα την ευθύνη των οποίων έχει ο δημοσιογράφος  και φίλος του εφοπλιστή Γιάννης Κουρτάκης. Με θέα το πανέμορφο λιμάνι του Πειραιά η δημοσιογραφική ομάδα είναι πανέτομη για νέα ταξίδια: Έτσι πολύ σύντομα ένα νέο οικονομικό portal θα βγει στον αέρα ενώ γίνεται λόγος και για δύο ακόμη εγχειρήματα. Το ένα είναι η έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας και το άλλο το στήσιμο ενός lifestyle site.  Ευχάριστα ακούγονται και τα δύο στους χαλεπούς καιρούς που διάγουν τα ΜΜΕ.

Κι αν ο Μαρινάκης, παρότι άνθρωπος της θάλασσας βαδίζει σε στέρεο έδαφος, ο Ψυχάρης επιχειρεί εν μέσω κραδασμών στο ΔΟΛ να κουλαντρίσει το σκάφος. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η πλέον επιτυχημένη στήλη των ελληνικών ΜΜΕ, η περίφημη Σίβυλλα, θα είναι η αιχμή του δόρατος στις επόμενες κινήσεις του συγκροτήματος.Πέρα από το ότι έγινε πλέον και διαδικτυακή πολύ σύντομα θα αποκτήσει την μορφή ενθέτου μέσα στο ΒΗΜΑ με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει μόνη της στα περίπτερα ως εβδομαδιαίο περιοδικό. Στο χώρο του διαδικτυακού lifestyle ετοιμάζεται και η απάντηση του Θέμου Αναστασιάδη, ο οποίος έκλεισε μεν το ένθετο ΟΛΑ αλλά έχει στα σκαριά το proto thema lifestyle.gr.Επειδή το lifestyle σε μια χρεοκοπημένη χώρα είναι κάτι σαν το «φάτε μάτια ψάρια» των περιοδικών αυτοκινήτων, μαθαίνουμε ότι  τουλάχιστο άλλα3 sites με ανάλογο περιεχόμενο βρίσκονται στα σκαριά. Ένα

Keywords
Τυχαία Θέματα