Η αδυναμία του ΟΤΕ TV να αποκτήσει τη NOVA έφερε τη δυσθεώρητη προσφορά – Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο;

Τι κρύβεται πίσω από τα 120 εκ. ευρώ που προσφέρει η συνδρομητική τηλεόραση για το Champions League

Προφανώς προκάλεσε αίσθηση και απορία η απόφαση του ΟΤΕTV να προσφέρει ένα τεράστιο ποσό που αγγίζει περίπου τα 120 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του champions league… ωστόσο, οι γνωρίζοντες τις λεπτομέρειες και το παρασκήνιο, αναφέρουν ότι στόχος δεν ήταν αυτά καθ’ αυτά τα δικαιώματα, αλλά το αποτέλεσμα της αδυναμίας του να αποκτήσει τη NOVA. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο οι υπεύθυνοι της συνδρομητικής τηλεόρασης

έχουν πρόθεση να «χτυπήσουν» και την Ευρολίγκα… Παρόλα αυτά όμως το σχέδιο να αποσπάσουν μεγάλο κομμάτι της αγοράς, ενδέχεται να επιτευχθεί πολύ δύσκολα στην πράξη, δεδομένου ότι κάποιος πρέπει να πληρώσει το μάρμαρο και οι συνδρομητές είναι σε κατάσταση: «ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»! Με άλλα λόγια ο ΟΤΕ TV μοιραία για να ανταπεξέλθει θα χρειαστεί να αυξήσει κατακόρυφα τις τιμές του και σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να έχει τελικά τα αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα!

Έτσι ο πραγματικός σκοπός του ΟΤΕ TV να πιέσει τη NOVA να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις για συγχώνευση ενδέχεται να ναυαγήσει!

Ως εκ τούτου το μόνο σίγουρο είναι ότι ο συνδρομητικός τηλεοπτικός πόλεμος θα ενταθεί σύντομα.

The post Η αδυναμία του ΟΤΕ TV να αποκτήσει τη NOVA έφερε τη δυσθεώρητη προσφορά – Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο; appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα