Η 22η τελετή απονομής των Βραβείων SAG έρχεται στα κανάλια Novacinema!

Σάββατο 30 Ιανουαρίου

Με την 22η τελετή απονομής των Βραβείων SAG, η οποία θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 03:00 τα ξημερώματα, συνεχίζεται η κούρσα των μεγάλων βραβείων που μεταδίδονται από τα κανάλια Novacinema.

Η τελετή θα προβληθεί και σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 22:00, με ελληνικούς υπότιτλους.

Τα Βραβεία SAG, Screen Actors Guild Awards, είναι τα ετήσια βραβεία που απονέμει το Σωματείο των Ηθοποιών στις καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς, σε ότι αφορά στην τηλεόραση και στον κινηματογράφο, και αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά βραβεία που δίνονται στο Hollywood από το 1995. Η επιλογή των νικητών πραγματοποιείται ύστερα από ψηφοφορία 4.200 τυχαία επιλεγμένων μελών του σωματείου, από τα 160.000 μέλη που αριθμεί σήμερα.

Ανάμεσα στις φετινές υποψηφιότητες ξεχώρισαν ηθοποιοί για τις ερμηνείες τους σε ταινίες και σειρές που είτε έχουν προβληθεί από τα κανάλια Novacinema, είτε θα προβληθούν στο προσεχές διάστημα. Αναλυτικότερα, ανάμεσα στις υποψηφιότητες ξεχωρίζουν αυτές του Λεονάρντο ντι Κάπριο για το «Revenant» και του Τζόνι Ντεπ για το «Ανίερη Συμμαχία» στην κατηγορία ‘Α Ανδρικού ρόλου, ενώ σε αυτή του Α’ Γυναικείου ρόλου της Έλεν Μίρεν για το «Γυναίκα από Χρυσό», της Κέιτ Μπλάνσετ για το «Carol» και της Μπρι Λάρσον για το «Room». Αντίστοιχα, στην κατηγορία Β’ Ανδρικού και Γυναικείου ρόλου, ανάμεσα στους υποψήφιους είναι ο Κρίστιαν Μπέϊλ για το «Το Μεγάλο Σορτάρισμα» και η Ρέϊτσελ ΜακΆνταμς για το «Spotlight». Στην κατηγορία Γυναικείος ρόλος σε μίνι σειρά / τηλεοπτική ταινία υποψήφιες είναι η Νικόλ Κίντμαν για την ταινία «Γκρέις του Μονακό» και η Κουϊν Λατίφα για την ταινία «Bessie» της HBO. Η σειρά «Game of Thrones» της HBO, που προβάλλεται στα κανάλια Novacinema ταυτόχρονα με την Αμερική, διεκδικεί 2 βραβεία.

Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, θα μπουν στο κλίμα των μεγάλων βραβείων από το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου, με ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα στα κανάλια Novacinema 2 και Novacinema 2 HD με ταινίες που διακρίθηκαν στα SAG Awards. Στις 20:05 θα προβληθεί η ταινία «St. Vincent: Ο Αγαπημένος μου Άγιος», όπου η Ναόμι Γουότς ήταν υποψήφια για Β’ Γυναικείο ρόλο σε κωμωδία και στις 22:00 η ταινία «Fury» η οποία ήταν υποψήφια για καλύτερο stunt cast.

Οι ζωντανές μεταδόσεις των Βραβείων SAG θα ξεκινήσουν από το κανάλι Ε!, που θα βρεθεί στο κόκκινο χαλί το Σάββατο 30 Ιανουαρίου από τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα για να υποδεχθεί τους αγαπημένους σταρ του Hollywood κατά την άφιξή τους στα κινηματογραφικά βραβεία, με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, και στις 03:00 τη σκυτάλη θα πάρουν τα κανάλια Novacinema με τη ζωντανή μετάδοση!

Η τελετή απονομής των Βραβείων SAG, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

The post Η 22η τελετή απονομής των Βραβείων SAG έρχεται στα κανάλια Novacinema! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα