Γκρίνιες στη ΝΔ

Στο στόχαστρο η επικοινωνιακή ομάδα

Οι εσωτερικές προστριβές σε όλα τα κόμματα και οι διαφωνίες είναι συχνό φαινόμενο και αποτελούν και δείγμα πλουραλισμού και υγείας. Βεβαίως το θέμα είναι τι αφορούν οι τριβές και από πού πηγάζουν.

Μία τέτοια κατάσταση επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με πληροφορίες μόνο μια ωραία ατμόσφαιρα δεν είναι στην Πειραιώς.
Η σημερινή παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή, έχει προκαλέσει αντιδράσεις και δυσαρέσκεια στο εσωτερικό της

γαλάζιας παράταξης.
Συγκεκριμένοι κύκλοι εντός της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν πως ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε να μην είναι έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήματα που ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα του θέσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Και είναι εμφανές ότι σήμερα ο κ. Τσίπρας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στη Βουλή, έσυρε εκεί που ήθελε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κέρδισε τις εντυπώσεις.
Το ίδιο ακριβώς σκηνικό εκτυλίχθηκε και την προηγούμενη Παρασκευή, στην επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει γα τη διαφθορά ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού. Και τότε ο Αλέξης Τσίπρας έριξε το γάντι στον κ. Μητσοτάκη, φερνοντάς τον σε δύσκολη θέση.

Οι τελευταίες εμφανίσεις έχουν δημιουργήσει βαρύ κλίμα στο γαλάζιο επιτελείο. Κάποιοι θεωρούν υπεύθυνη την επικοινωνιακή ομάδα του προέδρου της ΝΔ για τις τελευταίες όχι και τόσες επιτυχημένες εμφανίσεις στη Βουλή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την ίδια στιγμή ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να είναι εκνευρισμένος με τις διαρροές που υπήρξαν για δηλώσεις οff the record περί πρότασης μομφής του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Βασίλη Κικίλια. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο κ. Κικίλιας παρενέβη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αίθουσα Σύνταξης» και επετέθη στο δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Πειραιώς συγκεκριμένα στελέχη υποστηρίζουν πως το τελευταίο διάστημα επικοινωνιακά η ΝΔ είναι σε μειονεκτική θέση και δεν της έχει βγει ούτε το αφήγημα για ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα, αλλά ούτε η επιμονή της να ζητά εκλογές και προτείνουν αλλαγή της ατζέντας.
Και μένει να αποδειχθεί εάν οι φωνές αυτές στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας ενταθούν ή εάν γεφυρωθούν οι διαφορές και πέσουν οι τόνοι.

The post Γκρίνιες στη ΝΔ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα